-
Αρχική > Απόψεις > Ποδαρικό στις επίσημες επισκέψεις στον Δήμο Καστοριάς με ΛΕΠΑ! (Του ΔώραΘετη)

Ποδαρικό στις επίσημες επισκέψεις στον Δήμο Καστοριάς με ΛΕΠΑ! (Του ΔώραΘετη)

 

Τάααραχη” στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο από την επίσκεψη του ΛΕΠΑ στον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή λίγες μέρες μετά από την έλευση της νέας χρονιάς! Στην πρώτη επίσημη επίσκεψη που δέχτηκε ο Δήμαρχος Καστοριάς για το 2018, υποδέχτηκε τον γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη στο γραφείο του με όλες τις επίσημες τιμές και δώρα.

Η παρουσία του ΛΕΠΑ προκάλεσε συνωστισμό και ανταγωνισμό μεταξύ των αντιδημάρχων και υπαλλήλων για μια θέση δίπλα του στην ομαδική φωτογραφία με την ελπίδα να τους στείλει στον “έεεεε – έβδομο ουρανό”! Αφού λοιπόν ικανοποιήθηκαν όλοι οι μαγαζάτορες και οι αιρετοί μας με το “κάτι μαγικό” και την φωτογράφηση τους δίπλα στον ΛΕΠΑ, περιμένουν να διασκεδάσουν στα Ραγκουτσάρια με διάφορα τσιφτετέλια του, ελπίζοντας να μην τους πει στο τέλος ο “παπαγάλος” ότι έρχεται η αντικατάσταση τους και κοιτώντας μετά τις φωτογραφίες να σιγοτραγουδάν “σε νοσταλγώ” …

Όσο για την πόλη και τους καστοριανούς πολίτες, εκτός από μερικούς , αδιάφορη σχολιάστηκε η σημασία που αποδόθηκε σε μια τέτοια επίσκεψη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks