-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά(σειρα φωτογφραφιών).

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά(σειρα φωτογφραφιών).

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά…» που συνδιοργάνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης Τη συναυλία ενορχήστρωσε η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες (14-01-2018) στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης Τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας Συγκεντρώθηκαν πλήθος ειδών όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαριότητας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης Επίσης, συγκεντρώθηκε αξιόλογο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Αλέξανδρου και τη μετάβασή του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ερμηνευτές των μουσικών κομματιών ήταν η σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου και ο τενόρος Μανώλης Χατζημανώλης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Βασιλική Αννουλίδου και Αικατερίνη Μαρκοπούλου Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μουσική εκδήλωση, ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά…..», η οποία παρουσιάστηκε χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, από την Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας στη κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης. Το μουσικό έργο «Σαν παλιό σινεμά…» περιελάμβανε αποσπάσματα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών της χώρας μας και του εξωτερικού, κατά τη διάρκεια των οποίων η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας αναπαρήγαγε τη «θεματική» μουσική των ταινιών, ενορχηστρωμένη με ξεχωριστό τρόπο, από μουσικούς της. Ερμηνευτές των μουσικών κομματιών ήταν η σοπράνο Άννα Παπαδοπούλου και ο τενόρος Μανώλης Χατζημανώλης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Βασιλική Αννουλίδου και Αικατερίνη Μαρκοπούλου.

Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώθηκαν πλήθος ειδών όπως τρόφιμα (γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, μακαρόνια, σάλτσες κλπ.) και είδη καθαριότητας (σαμπουάν, αφρόλουτρο, απορρυπαντικά ρούχων, χαρτικά κλπ.) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης.

Επιπλέον, συγκεντρώθηκε αξιόλογο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Αλέξανδρου και τη μετάβασή του σε ειδικό θεραπευτικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για την περιπέτεια της υγείας του.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσει και στο μέλλον να αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Top
Enable Notifications OK No thanks