-
Αρχική > kastoria365 > Σύλλογος Μαζί σου, Ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα Ψυχική Υγεία και Δικαιώματα στο Δρόμο του Καρκίνου(φωτογραφίες Βίντεο )

Σύλλογος Μαζί σου, Ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα Ψυχική Υγεία και Δικαιώματα στο Δρόμο του Καρκίνου(φωτογραφίες Βίντεο )

 

 

Μια ενδιαφέρουσα επιστημονικού χαρακτήρα ημερίδα πραγματοποίησε  χθες το  πρωί  σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας ο σύλλογος  Μαζί σου.

 

 

Έγκριτοι επιστήμονες όπως η ψυχολόγος  Ιντα Ελιάου , ο ψυχολόγος βασίλης Κιοσσές η Ψυχολόγος Κατερίνα θεοδοσιάδου, η ψυχολόγος Στέλλα Αντωνίου και η δικηγόρος Έλενα Μοσχάκη,  μέσα από τις εισηγήσεις τους παρουσίασαν την γενικότερη εικόνα της αρρώστιας και την Ψυχική Υγεία και τα Δικαιώματα στο Δρόμο του Καρκίνου.

Σκοπός της επιστημονικής ημερίδας, σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Μαζί σου κ. Στέλλα Ζυμπίδου ήταν η ενημέρωση του κοινού της πόλης μας για τη νόσο που προβληματίζει ένα κομμάτι του πληθυσμού και επιπλέον η πληροφοριακή ενδυνάμωση της κοινωνίας και φυσικά όλων όσοι θα ήθελαν να μάθουν επί αυτού του θέματος πιο εμπεριστατωμένα.

 

To μόνο μελανό σημείο της εκδήλωσης  ήταν η μικρή συμμετοχή από τον κόσμο, σε μια νόσο όπως είναι ο  καρκίνος   που προβληματίζει πολλούς συνάνθρωπους μας

μα

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks