-
Αρχική > Τοπικά νέα > Nέο έγγραφο βόμβα.  Εξώδικη κοινοποίηση του τοπικού Σύριζα  στην  επιτροπή στέγασης δημοσίων υπηρεσιών, πριν τη συνεδρίαση τους(ρεπορτάζ)

Nέο έγγραφο βόμβα.  Εξώδικη κοινοποίηση του τοπικού Σύριζα  στην  επιτροπή στέγασης δημοσίων υπηρεσιών, πριν τη συνεδρίαση τους(ρεπορτάζ)

 

 

  Με ωμές παρεμβάσεις στο έργο δημοσίων λειτουργών, κομματικοί του  ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, προσπαθούν  να «περάσουν» τις απόψεις τους εξωθεσμικά, αδιαφορώντας για δεκάδες έγγραφα  διαδικασιών και διοικητικές ευθύνες.

Η άγνοια που υποδεικνύουν για τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, καταντάει γραφική.

Ας θυμηθούμε ότι απέτυχε παταγωδώς η πρώτη προσπάθεια τους να στεγαστεί η ΔΟΥ στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα η ΕΔΗΚΑ, γιατί τους είχε διαφύγει ότι το εν λόγω κτίριο δεν είναι κρατικό αλλά ανήκει στο Επιμελητήριο Καστοριάς.

Με παλαιοκομματικές πρακτικές προσπαθούν να «συμμορφώσουν» όσους δημοσίους υπαλλήλους κινούνται σύμφωνα με το νόμο, αλλά στέκονται εμπόδιο στις ιδεοληψίες τους.

Έφτασαν σε σημείο την 01/11/2017 να αποστείλουν εξώδικο (!!!) στα μέλη της επιτροπής στέγασης δημοσίων υπηρεσιών, πριν τη συνεδρίαση τους,  με το οποίο τους καλούν «να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων»  διότι  «σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβουν την ευθύνη της απόφασης τους» και να «λάβουν γνώση για τις νόμιμες συνέπειες τους».

Ποιος ήταν ο λόγος του εξωδίκου;  Ήταν η τρίτη προσπάθεια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ  να μεταστεγάσουν και να χωρέσουν, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, την ΔΟΥ Καστοριάς στον τρίτο όροφο του Διοικητηρίου, δηλαδή σε 700 καθαρών τ.μ, αντί των 1352 τ.μ που απαιτούνται από τη διακήρυξη.

Και βέβαια η επιτροπή στέγασης ομόφωνα στην απόφαση της την ίδια μέρα, απέκλεισε για δεύτερη φορά τη λύση της μεταστέγασης στα πραγματικά 700 τ.μ του διοικητηρίου, γιατί καλύπτει μόνο το 50% των αναγκών στέγασης της υπηρεσίας.

Και αποσιωπώντας όλα αυτά, εκθέτουν με τις πράξεις τους και αιρετούς, καθώς φτάσαμε στο κωμικοτραγικό, την Πέμπτη 25/01/2018, να ανακοινώνεται εκ νέου η πολιτική απόφαση μεταστέγασης της   ΔΟΥ Καστοριάς στα 700 τμ του τρίτου ορόφου του Διοικητηρίου, όταν αιτιολογημένα δύο φορές έχει αποκλειστεί αυτή η περίπτωση από την αρμόδια θεσμική επιτροπή στέγασης.

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks