-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σύλλογος ελπχ όρμος έκοψε την παραδοσιακή του βασιλόπιτα . Μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια(φωτογραφίες )

Σύλλογος ελπχ όρμος έκοψε την παραδοσιακή του βασιλόπιτα . Μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια(φωτογραφίες )

 

Είναι γεγονός ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν γερά στηρίγματα της ελληνικής παράδοσης, γιατί διατηρούν και προβάλλουν τον λαϊκό μας πολιτισμό

 

και παράλληλα τον μεταβάλλουν από μουσειακό είδος σε ζωντανό οργανισμό.

 

 

. Με τις εκδηλώσεις τους, κάνουν σαφείς τις ιδέες που αποκρυσταλλώνουν την ελληνική κουλτούρα και σταθεροποιούν τις πανανθρώπινες άξιες. Ένας από τους συλλόγους που διατηρεί την παράδοση και την μεταλαμπαδεύει στις νέες γενιές, είναι o νεοσύστατος  σύλλογος ελπχ όρμος ο οποίος αν  και ενάμιση-χρόνο από την ίδρυση του ωστόσο  κρατάει μια σταθερή άξια στα πολιτιστικά δρώμενα  του τόπου μας.

 

Η προσπάθεια να φέρει τον κόσμο κοντά του με μια σειρά δράσεων προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων.

Έτσι λοιπόν και σήμερα το απόγευμα  στην αίθουσα του ναυτικού ομίλου Καστοριάς, παρουσία τοπικών φορέων, μελών αλλά και πολλών φίλων του συλλόγου, πραγματοποίησε την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας.

 Ευκαιρία για  σύσφιξη σχέσεων και διατήρηση της  πολιτιστικής μας κληρονομιάς

 

Τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Μπινιάκος ο οποίος ευχήθηκε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καλή χρονιά.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks