-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η Αργυρή Ολυμπιονίκης του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Έλλη Μυστακιδου απένειμε έγχρωμες και  μαύρες ζώνες  σε 200  παιδιά  του  Α.Π.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ(Σειρά φωτογραφιών )

Η Αργυρή Ολυμπιονίκης του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Έλλη Μυστακιδου απένειμε έγχρωμες και  μαύρες ζώνες  σε 200  παιδιά  του  Α.Π.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ(Σειρά φωτογραφιών )

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του Ο Α.Π.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ

Ο Α.Π.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ .Τίμησε  την Αργυρή Ολυμπιονίκη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Έλλη Μυστακίδου και  απένειμε  έγχρωμες και  μαύρες ζώνες  σε 200  παιδιά .

Μια ξεχωριστή εκδήλωση αθλητισμού και πολιτισμού που σκοπό είχε να τιμήσει την Αργυρή Ολυμπιονίκη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Έλλη Μυστακίδου και παράλληλα να απονέμει τις έγχρωμες και μαύρες ζώνες  σε 200 παιδιά, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας  Ο Α.Π.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΡΕΣΤΗΣ.

Την εκδήλωση  τίμησαν  με την παρουσία τους η Αργυρή Ολυμπιονίκης του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ κ. Έλλη Μυστακιδου, ο προπονητής της και επίσημος εξεταστής DAN της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Γαβριηλίδης και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος κ. Άννα Παπαϊωάννου.

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η αργυρή  ολυμπιονίκης για την μεγάλη συμμετοχή  των παιδιών και τους ευχήθηκε  να είναι υγιής  να  κάνουν αυτό που θέλουν με πάθος και όρεξη και οι διακρίσεις θα έρθουν, όπως χαρακτηριστικά είπε γρήγορα.

Τις ευχαριστίες του  απηύθυνε στην Αργυρή Ολυμπιονίκης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου κ Σάββας Δεμερτζίδης  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσους παραβρέθηκαν  στην γιορτή του αθλητισμού και  πολιτισμού.

Eν κατακλείδι αυτό που  δεν πρέπει  να ξεχνάμε  είναι ότι, ο αθλητισμός είναι μέρος του πολιτισμού ενός τόπου και η Βυζαντινή αρχόντισσα  είναι κέντρο πολιτισμού, είναι  Πόλη με παρελθόν, παρόν και μέλλον, με πολλές διακρίσεις γενικότερα στον αθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks