-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σήμερα εκλογές και γενική συνέλευση των Υπαλλήλων του Δήμου Καστοριάς

Σήμερα εκλογές και γενική συνέλευση των Υπαλλήλων του Δήμου Καστοριάς

Ύστερα από την αδυναμία εξασφάλισης της απαιτούμενης απαρτίας στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Παρασκευής 2-2-2018, η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών του Συλλόγου μας, μετατίθεται την Τετάρτη 7-2-2018, από ώρα 13:00 μ.μ. έως και 17:00 μ.μ.

 Ύστερα από την αδυναμία εξασφάλισης της απαιτούμενης απαρτίας στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της Παρασκευής 2-2-2018, η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών του Συλλόγου μας, μετατίθεται την Τετάρτη 7-2-2018, από ώρα 13:00 μ.μ. έως και 17:00 μ.μ..

Την ίδια ημέρα και μία ώρα πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, στις 12:00 μ., θα γίνει και η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.
Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να παρίστανται στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία και να μπορέσουν στη συνέχεια να γίνουν οι αρχαιρεσίες.
Για την ανάδειξη:
Νέου Διοικητικού Συμβουλίου,
Αντιπροσώπων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ,
Εφορευτικής επιτροπής και
Εξελεγκτικής επιτροπής
Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατίθενται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 12:00 μ.(ώρα έναρξης της γενικής συνέλευσης). Επίσης μπορούν να αποστέλλονται με e-mail στο: apostolan@windowslive.com ή fax στο 2467080768.
Για την εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο γεν. Γραμματέας
Ανδρέας Αποστολίδης
Ο Πρόεδρος
Ευστάθιος Μασκαλίδης

 

Top
Enable Notifications OK No thanks