-
Αρχική > Αθλητικά > Ρονάλντο: Μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμη

Ρονάλντο: Μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και δηλώνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο ίδιο επίπεδο που βρίσκεται και τώρα για μερικά χρόνια ακόμη.

Σε συνέντευξή του σε γνωστό ιταλικό περιοδικό (στο οποίο φωτογραφήθηκε και εξώφυλλο), ο σούπερ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ότι μπορεί να μην κάνει τα ίδια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που έκανε πριν 10 χρόνια, όμως έχει τη δυνατότητα να σκοράρει ακόμα.

«Είχα δύο πολύ ωραία χρόνια στη ζωή μου στα οποία κέρδισα πολλούς τίτλους και με τον σύλλογό μου και με την εθνική μου ομάδα, νιώθω ότι μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο μερικά χρόνια ακόμη», είπε ο Πορτογάλος με αφορμή και τα 33α γενέθλιά του.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά για έναν αθλητή. Προσπαθώ να βρίσκομαι στο κορυφαίο επίπεδο σχετικά με την φυσική μου κατάσταση και είναι πολύ σημαντικό για έναν επαγγελματία. Πρέπει να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και το έχω πάρει πολύ σοβαρά ακόμη και αν δεν κάνω πράγματα όπως πριν από 10 χρόνια. Για να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε τέτοιο επίπεδο, απαιτεί να κάνεις και κάποιες θυσίες», πρόσθεσε.

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks