-
Αρχική > Απόψεις > Δημήτρης  Κωτούλας. Δεν υπήρχε διάθεση  Κατασκευής για το  κλειστό γυμναστήριο

Δημήτρης  Κωτούλας. Δεν υπήρχε διάθεση  Κατασκευής για το  κλειστό γυμναστήριο

 

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Kastoria365.gr, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Κωτούλας,  ανάβει εκ νέου φωτιές στο εσωτερικό της  ομάδας  του κ. Αγγελή επιρρίπτοντας ευθύνες για πεπραγμένα και μη των τελευταίων ετών.

 

Πιο συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει ως “γεφύρι της Άρτας” την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου Καστοριάς, και θεωρεί τραγικό το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν τα χρήματα και οι διεργασίες είχαν αρχίσει πριν 2 χρόνια να μην έχει προχωρήσει καθόλου το έργο.  Στην ερώτηση για το που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση, ο κ. Κωτούλας απαντάει ξεκάθαρα ότι λείπει η πολιτική βούληση και διάθεση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Αγγελή.

Χωρίς να μπορεί να αιτιολογήσει πλήρως για το ποιος υπάλληλος ή αιρετός μπλοκάρει το έργο, δηλώνει πως αν υπήρχε η ελάχιστη διάθεση το κλειστό γυμναστήριο σήμερα θα ήταν τελειωμένο. Επιπλέον προβλέπει ότι λόγω της χρονικής στιγμής και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου σε λίγους μήνες, με το έργο δεν πρόκειται καν να ασχοληθεί κανείς μαζί του.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον έχει η ομολογία του, αν και ίσως είναι ήδη πολύ αργά για δάκρυα, ότι φέρει και αυτός ευθύνη, αφού ενώ καταλάβαινε ότι η Δημοτική Αρχή Αγγελή στην ουσία εμπαίζει τον μοναδικό και αποκλειστικό δωρητή του έργου, αντί να ενημερώσει  τον δωρητή ή  να κινηθεί διαφορετικά προς την ολοκλήρωση του, στην ουσία ο κ. Κωτούλας “έβαζε πλάτη” που δεν ήθελαν να προχωρήσει το νέο γυμναστήριο, θέτοντας συνέχεια νέες ημερομηνίες έναρξης των διαδικασιών.

Όπως και να έχει, είναι σίγουρα κρίμα σε μια περίοδο οικονομικής ασφυξίας να γινόμαστε μάρτυρες μιας επιπλέον χαμένης ευκαιρίας για τον τόπο μας, εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών και προσωπικών αντιπαραθέσεων. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks