-
Αρχική > kastoria365 > Κοπή βασιλόπιτας με άρωμα  Πολιτικής ομιλίας στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγή Καστοριάς (φωτο)

Κοπή βασιλόπιτας με άρωμα  Πολιτικής ομιλίας στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγή Καστοριάς (φωτο)

  Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Σύριζα -Ανελ άσκησε από την Καστοριά  ο βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο πρώην Υπουργός  του ΠΑΣΟΚ ήταν  ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Κινήματος Αλλαγής η οποία έλαβε χώρα χθές το βράδυ σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας .

Τον κ. Γρηγοράκο προλόγισαν ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς  κ. Κοσμάς Βαρσάμης και η εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ κ. Αθηνά Τσουλουκίδου.

 

Υπάρχει αδιέξοδος καθώς  βιώνουμε έντονα συγκρουσιακό πολιτικό κλίμα.

Στην ομιλία  εστίασε την αναφορά του κυρίως στην πάρα πολύ δύσκολη καμπή πολιτικά που βρίσκεται η  Ελλάδα, κάνοντας  μάλιστα λόγο ότι  υπάρχει αδιέξοδος καθώς  βιώνουμε έντονα συγκρουσιακό πολιτικό κλίμα ,που αυτή την  εποχή, όπως είπε,  δεν το έχει ανάγκη ο τόπος.

«Αυτή την εποχή η χώρα  έχει  ανάγκη από μια πλατειά λαϊκή, κοινωνική και πολιτική συναίνεση για να μπορέσει να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της χώρας», δήλωσε για να καταλήξει , «θα έπρεπε να έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα από τη βάση, μια εθνική λαϊκή ενότητα που θα έδινε λύση σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και που το έχει ανάγκη ο τόπος δεν έχει γίνει και γι’ αυτό αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση».

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του κινήματος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks