-
Αρχική > Αθλητικά > Πόσα χρήματα παίρνει ο Neymar για κάθε του ποστάρισμα στα social media

Πόσα χρήματα παίρνει ο Neymar για κάθε του ποστάρισμα στα social media

Για κάθε του ποστάρισμα στα social media ο Neymar παίρνει 459.000 ευρώ
Μόνο τον Ιανουάριο του 2018 είχε έσοδα 34 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Neymar έγραψε ιστορία το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα, αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

 

Εκτός από τα γήπεδα, ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παίζει «μεγάλη μπάλα» και Online, αφού κάθε του δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του αποφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 459.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση «Blinkfire» η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Le Parisien», τα έσοδα του Neymar τον Ιανουάριο του 2018 ανήλθαν στα 34 εκ. ευρώ. Τον Νοτιοαμερικάνο τον ακολουθούν 88,8 εκατομμύρια λογαριασμοί στο Instagram, 60 εκατομμύρια στο Facebook και 37.6 εκατομμύρια στο Twitter. Και οι αριθμοί αυτοί καθημερινά μεγαλώνουν.

Ο εμπορικός διευθυντής της «Blinkfire», Κριστιάν Ολιβάρες, δήλωσε τα εξής: «Εάν λάβουμε υπόψη όλες τις δημοσιεύσεις του κατά τον Ιανουάριο, τα έσοδά του φθάνουν τα 34 εκατ. ευρώ» και συμπλήρωσε «Ένα ποσό της τάξεως των 459.000 Ευρώ για μια μόνο ανάρτηση του Neymar είναι όσα θα πλήρωνε ένα προϊόν για μια τηλεοπτική διαφήμιση κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ».

 

Πηγή: www.e-radio.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks