-
Αρχική > Αθλητικά > Γιώργος Μπρόζος και Γιώργος Σούλιος στους κορυφαίους της 17ης Αγωνιστικής

Γιώργος Μπρόζος και Γιώργος Σούλιος στους κορυφαίους της 17ης Αγωνιστικής

1. Κίκι Κλαρκ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι έκανε τη διαφορά. Ο άσσος του Περιστερίου βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να ξεφύγει από τις… δαγκάνες του Ψυχικού και να παραμείνει αήττητη. Εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά ο απολογισμός του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς “έγραψε” 26 πόντους (4/5 β., 2/5 διπ., 6/11 τριπ.), ενώ προσέφερε 4 ριμπ. και 2 ασ.

2. Τζόρνταν Πελτιέρ: Ο 22χρονος Σουηδός γκαρντ αποτέλεσε το βασικό επιθετικό όπλο του Αρκαδικού στο πολύτιμο “διπλό” που πήρε στη Λάρισα. Σε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, ο άσσος της ομάδας της Τρίπολης πέτυχε 20 πόντους με 1/2 β., 5/8 διπ., 3/4 τριπ., ενώ είχε επίσης 6 ριμπ. και 6 ασίστ, με αποτέλεσμα τις 905 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

3. Ανδρέας Ρεκουνιώτης: Το Μαρούσι τρίτωσε της συνεχόμενες νίκες του και έκανε άλμα παραμονής για τη σωτηρία, με τον 23χρονο φόργουορντ να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην πολύτιμή επικράτηση επί του Ερμή Αγιάς. Πέτυχε 19 πόντους (3/4 β., 8/11 διπ.), πήρε 8 ριμπάουντ και ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση.

4. Γιώργος Μπρόζος: Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ήταν η νίκη της Καστοριάς στη Λευκάδα, καθώς μπήκε και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ είχε μεγάλη συμβολή στο “διπλό”, καθώς σε 22 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 13 πόντους (4/4 β., 3/4 διπ., 1/2 τριπ.) πήρε 6 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

5. Κώστας Μαχαίρας: Ο Εθνικός συνέχισε την ανοδική του πορεία υποτάσσοντας και τον Αμύντα, με τον έμπειρο σέντερ να κάνει σπουδαία και ουσιαστική δουλειά κάτω από τα καλάθια. Στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε, έδωσε πολλές μάχες και πέτυχε double double με 20 πόντους (4/10 β., 8/13 διπ.) και 11 ριμπάουντ,!

Προπονητής της αγωνιστικής – Γιώργος Σούλιος: Αν και προέρχονταν από μια επώδυνη εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό, η Καστοριά έδειξε χαρακτήρα και έβγαλε αντίδραση, φεύγοντας με το “ροζ φύλλο” από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Δόξας Λευκάδας. Ο εγωισμός και το πείσμα που διακρίνει τους “γουναράδες” είναι δείγμα ομάδας που δουλεύει σωστά και τη διέπει η υγεία. Αν και νεοφώτιστη στη κατηγορία, η Καστοριά δείχνει μια αξιοπρόσεκτη ωριμότητα, η οποία πηγάζει και από τη σωστή καθοδήγηση που έχει από τον πάγκο της. Ανεξάρτητα από το αν καταφέρει τελικά η ομάδα της Μακεδονίας να μπει στα πλέι οφ, έχει σίγουρα κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις.

Πηγή: Basketblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks