-
Αρχική > Παραπολιτικά > Μικρή η συμμετοχή στο χορό της ΝΟΔΕ Κοζάνης της ΝΔ – Απουσίες, γκρίνιες και εσωστρέφεια –

Μικρή η συμμετοχή στο χορό της ΝΟΔΕ Κοζάνης της ΝΔ – Απουσίες, γκρίνιες και εσωστρέφεια –

 

. Βαριά πληγωμένη βγαίνει η ΝΟΔΕ Κοζάνης, μετά την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού της που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας το βράδυ της Παρασκευής.

 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μικρή, αφού μετά βίας 200 άτομα προσήλθαν και έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση κατά την οποία έκανε πολιτική ομιλία ο πρώην Υφυπουργός Κώστας Τσιάρας και ακολούθησε γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, παρατήρησαν πως από την εκδήλωση απουσίαζε η μεγάλη πλειοψηφία της «οικοδέσποινας» ΔΗΜΤΟ Εορδαίας. Τα μέλη της, συνειδητά δεν προσήλθαν στην εκδήλωση του κόμματος τους στην ίδια τους την πόλη, αφού οι σχέσεις τους με τη ΝΟΔΕ είναι σε πολύ άσχημη φάση. Όπως άλλωστε είχαμε γράψει, αναγκάστηκαν να αναβάλλουν προγραμματισμένη εκδήλωση μετά την απόφαση της ΝΟΔΕ να κάνει το χορό της την Παρασκευή. Όπως είχαμε επίσης γράψει, την ίδια μέρα και ώρα στη Φλώρινα, υπήρξε άλλη εκδήλωση κανονισμένη από την Περιφερειακή Οργάνωση της ΝΔ, στην οποία προεδρεύει η προκάτοχος του Π. Καρακασίδη, Εύη Πρώιου. Ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Το ότι οι δύο εκδηλώσεις ήταν ταυτόχρονες, είχε προεξοφλήσει το ότι δεν θα έχουν συμμετοχή.

Απουσίες επίσης είχαμε από τους Αυτοδιοικητικούς, αφού οι γαλάζιοι Δήμαρχοι του Νομού δεν έδωσαν το παρών, ενώ ελάχιστοι ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που παρέστησαν. Το κακό κλίμα που δημιουργεί την εσωστρέφεια φαίνεται πως θα συνεχιστεί. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παντελής Καρακασίδης έχει ανοίξει πολλά μέτωπα. Εκτός από τις ΔΗΜΤΟ και την Περιφερειακή Οργάνωση, πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει και η ταύτιση του με τον Νίκο Σαρρή στις Επιμελητηριακές Εκλογές του Δεκεμβρίου, καθώς μεγάλη μερίδα γαλάζιων στελεχών επιδεικνύει σε κάθε αφορμή τη δυσφορία της. Ο κύκλος εσωστρέφειας στον οποίο συντελούν όλα τα παραπάνω πιθανολογείται ότι θα κλείσει με τη λήξη της θητείας του, στις επερχόμενες εκλογές του Απριλίου. Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks