Είστε εδώ
Αρχική > Ελλάδα > Μπουτάρης: Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία μας, θα γίνουν Τουρκική

Μπουτάρης: Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία μας, θα γίνουν Τουρκική

Ποια ‘’πάντα δίνουμε’’ αυτά που ήδη έχουν πάρει; (…) Έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

 

Έχουμε χάσει εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για το όνομα της Μακεδονίας ο Γιάννης Μπουτάρης, στον απόηχο των αντιδράσεων για τις δηλώσεις του περί μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για σκέψεις που έκανε, αλλά ουσιαστικά επέμεινε στις θέσεις του, προτείνοντας μάλιστα ως ιδέα το αεροδρόμιο να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης».

«Ποια ‘’πάντα δίνουμε’’ αυτά που έχουν ήδη πάρει;» διερωτήθηκε για την ονομασία. «Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων… Είδατε τι έγινε χθες στην Τουρκία; (επίσκεψη του σκοπιανού πρωθυπουργού στην Άγκυρα)» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Το περίφημο ‘’όνομα’’ έχει διχάσει τον κόσμο μας έχει διαλύσει» σημείωσε μάλιστα.

«Τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι» ανέφερε ακόμα για τους Σκοπιανούς. «Να μην ξύνουμε μόνιμα πληγές» σχολίασε ακόμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Oι νέες δηλώσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου μέσω του ΣΚΑΪ.

Πηγή: http://www.skai.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Wordpress balloons powered by nksnow