-
Αρχική > Πολιτισμός > Για τους μικρούς μας φίλους: 7 εύκολες μάσκες με τα πατρόν τους!!!

Για τους μικρούς μας φίλους: 7 εύκολες μάσκες με τα πατρόν τους!!!

Αν ψάχνεις εύκολη αποκριάτικη μάσκα, χιουμοριστική, που να μπορεί να γίνει και από τα παιδιά, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Δεν έχετε παρά να σχεδιάσετε τα κομμάτια από το πατρόν που θα βρείτε και να δώσετε στα παιδιά να κόψουν και να διακοσμήσουν!  Αγαπημένοι ήρωες κόμικ όπως μίνιονς, χελωνονιντζάκια,  μπάτμαν αλλά και οι αγαπημένες πριγκίπισσες και κλόουν, αρέσουν στα μικρά μας και είναι πάντα επίκαιρες!   

Οι φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες μάσκες κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο και μπορεί να τις έχετε δει κατά καιρούς. Πρόσφατα μια φίλη με ρώτησε αν έχω πατρόν για να μπορέσει να τις φτιάξει. Κι επειδή, όπως έχω πει πολλές φορές, πατρόν δε χρησιμοποιώ αλλά μπορώ να φτιάξω ό,τι δω, πολύ ευχαρίστως να να βοηθήσω. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε τις μάσκες έτοιμες και στο PDF αρχείο θα βρείτε και τα σχέδια για να τις φτιάξετε.

1. Μάσκα Minion που έφτιαξα φέτος στην τάξη μου! Στα πλαϊνά της μάσκας έχω βάλει διπλόκαρφα και στα γυαλιά διαφανές φύλλο πλαστικοποίησης.

2. Μάσκα Χανούμισσας που είδα στην «Προσχολική Παρεούλα» της αγαπημένης μου Βούλας. Έδωσα στα παιδιά να τη στολίσουν με πούλιες και κολλήσαμε γκοφρέ! 

3. Μάσκα Ποντικάκι

4. Μάσκα Χελωνονιντζάκι

5. Μάσκα «Μπάτμαν»

6. Μάσκα Κλόουν

7. Μάσκα πεταλούδα

Στο παρακάτω PDF αρχείο θα βρείτε τα πατρόν που σχεδίασα, με όση περισσοτερη ακρίβεια μπορούσα.

kinderella.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks