-
Αρχική > Τοπικά νέα > Δωρεά της Ομάδας Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου (φωτογραφίες)

Δωρεά της Ομάδας Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου (φωτογραφίες)

 

 

Η Ομάδα Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε δωρεά προς τη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς

 . Πρόκειται για 2 μπάλες γυμναστικής που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ανώδυνου τοκετού και μία αφίσα εκ μέρους του IBFAN , Παγκόσμιου Δικτύου Δράσης για τη Βρεφική Διατροφή, με σκοπό να αναρτηθεί σε χώρο της Μαιευτικής Κλινικής.

Παράλληλα οι διαχειρίστριες της ομάδας προχώρησαν σε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τη Δ/ντρια της Μαιευτικής Κλινικής , κα Κυριακή Γιαγλόγλου, και σε φιλικό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και θέσεις γύρω από θέματα τοκετού αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο σημαντικό έργο επιτελείται από το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής που αγωνίζεται καθημερινά για την ορθή λειτουργία της.

Στη συνέχεια οι διαχειρίστριες της ομάδας προσκλήθηκαν στο γραφείο του Διοικητή του ΓΝ Καστοριάς, κ. Βασίλειο Αντωνιάδη, όπου δέχτηκαν τις ευχαριστίες του και στη συνέχεια συζήτησαν γύρω από τις δράσεις της ομάδας και τις βασικές κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το θηλασμό.

Η Ομάδα Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς λειτουργεί στο facebook https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/ εδώ και 5 χρόνια ως μέλος του Πανελληνίου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Θηλασμού κ Μητρότητας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks