-
Αρχική > Αθλητικά > Η ομάδα που έκανε πράξη τη ρήση του Κλαφ: μη διώχνεις τον προπονητή, διώξε τον πρόεδρο

Η ομάδα που έκανε πράξη τη ρήση του Κλαφ: μη διώχνεις τον προπονητή, διώξε τον πρόεδρο

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι ο υποβιβασμός είναι κάτι που δύσκολα θα αποφύγει. Τα σερί αρνητικά αποτελέσματα έφεραν τριγμούς στη Γουέστ Μπρομ, η οποία έπρεπε να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, για να σώσει ό,τι σώζεται. Και αυτές οι αλλαγές δεν αφορούν το εύκολο θύμα σε αυτές τις περιπτώσεις, τον προπονητή.

Ουσιαστικά, η Άλμπιον ακολούθησε μια ρήση του εμβληματικού Άγγλου προπονητή, Μπράιαν Κλαφ, ο οποίος έλεγε πάντα ότι εάν κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, δεν πρέπει να διώξεις τον προπονητή, αλλά τον πρόεδρο. Έτσι κι έγινε. Με τους «μπάγκις» να ανακοινώνουν ότι ο Άλαν Πάρντιου παραμένει κανονικά στο πόστο του, όχι όμως και οι Τζον Ουίλιαμς και Μάρτιν Γκούντμαν.

Όπως έγραψε ο Ρίτσαρντ Κόνγουεϊ του BBC, στον σύλλογο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός της διευθυντής αποτελούν παρελθόν και θα αντικατασταθούν άμεσα. Επικρατέστεροι για τις θέσεις είναι παλιοί θρύλοι της Γουέστ Μπρομ, όπως οι Νταν Άσγουρθ, Ρίτσαρντ Γκάρλικ και Μαρκ Τζένκινς.

1800487810256

Top
Enable Notifications OK No thanks