-
Αρχική > Απόψεις > Saga Furs: Η δημοπρασία Μαρτίου 2018

Saga Furs: Η δημοπρασία Μαρτίου 2018

Η δημοπρασία  Μαρτίου της Saga Furs θα πραγματοποιηθεί   σε συνεργασία με τηνFurHarvestersώστε να σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία γουνοδερμάτων σε μία και μόνο βολική τοποθεσία.

 

Οιπωλήσειςθαπραγματοποιηθούνμεταξύ 7 και 13 Μαρτίου και η επιθεώρηση θα ξεκινήσει από τις 1 Μαρτίου.

Ηκύριαπροσφοράμινκγουνοδερμάτωντηςσεζόν

Η δημοπρασία Μαρτίου είναι η κύρια προσφορά μινκγουνοδερμάτων της σεζόν σε σχέση με την ποσότητα, την ποιότητα και την ποικιλία. Ηπροσφοράαναμένετεναπεριλαμβάνειμιαεντυπωσιακήσυλλογήαπό 3.4 εκατομ. μινκ ταξινομημένα σύμφωνα με τα πρότυπα της Sagafurs, τα οποία είναι τα καλύτερα του κλάδου.

100% Πιστοποιημένη συλλογήμινκ

Ανταποκρινόμενοιστιςαπαιτήσειςτόσοτωνπαγκόσμιωνfashionbrandsόσο και των καταναλωτών, ηSagaFursστην δημοπρασία Μαρτίου θα προσφέρει 100% μινκ με την πιστοποίηση της Saga.Lots θα είναι διαθέσιμα με αρσενικά και θηλυκά μινκ σε White, Brown, Black και Mahogany.Είμαστεπολύπερήφανοιπουπροσφέρουμεαυτήτηνσυλλογή,η οποία και αποδεικνύει την μακροπρόθεσμη δέσμευση της SagaFursστην βιωσιμότητα.

ΜιαμοναδικήπροσφοράΠιστοποιημένωνΑλεπούδωνκαιFinnraccoon

Μια αποκλειστικά πιστοποιημένη συλλογή από ανώτερης ποιότητας αλεπούδες και Finnraccoonθα δημοπρατηθούν, μεταξύ αυτών 550,000 BlueFox, 60,000 BlueShadowFox, 60,000 BlueFrostFox, 40,000 SilverFox, καθώς και 51,000 αποκλειστικά SagaFinnraccoon.

ΗΚαλύτερησυλλογήΆγριωνγουνοδερμάτωνκαιKarakul

ΗFurHarvesters βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει 430,000 από τα υψηλότερης ποιότητας άγρια γουνοδέρματα που διαθέτει. ΗSagaFursεπίσης θα προσφέρει 150,000 Karakul.

ΤοTopLotτηςSagaFurs γιορτάζει την χρονιά του Σκύλου

Προς τιμήν της Κινέζικης πρωτοχρονιάς και για να γιορτάσει την νέα χρονιά του σκύλου, η Saga Furs σας παρουσιάζει τον Lucky!

Ο Lucky είναι φτιαγμένος με το χέρι από τους ικανότερους κατασκευαστές και από τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματαPearlκαιPalominoSaga® minkστοSagaFursDesignCentre. Θα προσφέρεται μαζί με το Λαγουδάκι του TopLot από τον Μάρτιο του 2018. ΟLucky σηματοδοτεί το θάρρος, την φιλοδοξία, φέρνοντας αξιόπιστους συνεταίρους στις επιχειρήσεις σας και επιτυχία κατά το 2018.

Αναζητήστε τον Lucky όταν δημοπρατηθούν τα TopLots σε Bluefox, Silverfox, θηλυκά Brownmink, και θηλυκά Whitemink.

Διεθνές ΣεμινάριοGrading

Αυτή την χρονιά, η SagaFurs θαπραγματοποιήσει το InternationalGradingCourse2018 από 12 έως 16 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το μόνο στο οποίο μπορεί κανείς να μάθει grading σύμφωνα με τα παραδοσιακά στάνταρ της SagaFurs, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα του κλάδου.

Το εντατικό πρόγραμμα παρέχει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να πάρουν μια βαθιά γνώση όλων των φάσεων του gradingτωνSaga® Fox, MinkκαιFinnraccoon. Το σεμινάριο επίσης παρουσιάζει όλο το σύστημα δημοπράτησης. Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks