-
Αρχική > Διεθνή > Συγκλονιστική ιστορία – Την έθαψαν ζωντανή – Η 37χρονη πέθανε προσπαθώντας να ανοίξει το φέρετρο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική ιστορία – Την έθαψαν ζωντανή – Η 37χρονη πέθανε προσπαθώντας να ανοίξει το φέρετρο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση αυτή κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζει. Μια 37χρονη γυναίκα στην Βραζιλία, ετάφη ζωντανή καθώς την πέρασαν για νεκρή…κατά λάθος.

Η Rosangela Almeida dos Santos έμεινε αναίσθητη μέσα στο φέρετρο για 11 ημέρες πριν συνέλθει και προσπαθήσει να “δραπετεύσει” από αυτό.

Είχε προηγηθεί το τραγικό λάθος να θεωρηθεί νεκρή στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε. Όπως αναφέρει η “Daily Mail” είχε πάθει δύο καρδιακές προσβολές πριν πάθει “σηπτικό σοκ”. Αυτή ήταν και η αιτία που την σκότωσε σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που εκδόθηκε στις 28 Ιανουαρίου.

Η Rosangela ωστόσο δεν ήταν νεκρή, είχε καταφέρει να “ξεγελάσει” τον θάνατο. Όμως αυτό δεν το ήξεραν ο άντρας της, η μητέρα της και οι συγγενείς της η οποίοι την κήδεψαν την επόμενη μέρα.

Όταν η γυναίκα συνήλθε ήταν μέσα σε ένα φέρετρο το οποίο προσπάθησε να σπάσει ενώ οι κραυγές της ήταν συνεχείς και αγωνιώδεις. Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της γιατί άκουγαν χτυπήματα από τον τάφο.

Η οικογένειά της έσπασε τον τάφο την περασμένη Παρασκευή, αλλά δεν πρόλαβαν. Η 37χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή, αυτή τη φορά…οριστικά.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φωνάζουν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι αγγίζουν τα άκρα της σχολιάζοντας πόσο ζεστά είναι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

http://www.enikos.gr/
Top
Enable Notifications OK No thanks