-
Αρχική > Αθλητικά > inal-4 Εφήβων: Στον τελικό ο Α.Σ. Καστοριάς (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ

inal-4 Εφήβων: Στον τελικό ο Α.Σ. Καστοριάς (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ

Στον τελικό του Final-4 του Εφηβικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. προκρίθηκε η ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, αφού κέρδισε με σκορ 46-38 την Α.Ε. Κοζάνης στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας.

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Οι Έφηβοι παίχτες του κύριου Καραταγλίδη πήραν το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού, το οποίο διατήρησαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας τελικά την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Από την άλλη η Α.Ε. Κοζάνης πάλεψε καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, αλλά η αστοχία της στον επιθετικό τομέα δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, δεχόμενη την ήττα.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης Κοζάνης, με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Το σκορ όπως διακρίνεται και από το αποτέλεσμα κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και από τις δύο ομάδες, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στο τρίτο δεκάλεπτο το επιμέρους σκορ ήταν 4-6, πράγμα που προσδίδει την χαμηλή συγκομιδή πόντων και εκατέρωθεν.

Στην τελευταία περίοδο οι «κίτρινοι» έκαναν ένα μεγάλο «come back», φτάνοντας το παιχνίδι σε απόσταση «αναπνοής», αφού εκμεταλλεύτηκαν τα συνεχή λάθη της Καστοριάς, η οποία έμοιαζε «χαμένη» μέσα στο παρκέ, στο τέταρτο δεκάλεπτο. Παρ’ όλα αυτά μπόρεσαν και διατήρησαν το υπέρ προβάδισμα, παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο.

Από τις νικητές ξεχώρισε ο Αντωνίου με 17 πόντους.

Στον τελικό, όπου θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα, θα αντιμετωπίσουν το νικητή από το «Διόσκουροι Κοζάνης – Πρωτέας Γρεβενών».

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 12-14 (ΗΜ: 21-31) 4-6, 14-9  (ΤΕΛ: 38-46)

Οι δωδεκάδες των ομάδων:

Α.Ε. Κοζάνης: (Μαυροζούμης) Βούρκας, Παγιαννίδης, Παπαγιάννης, Χλιαράς, Σκαρκαλάς, Δρίζης, Παλέντζας, Τσίρος, Φούντογλου, Μαυροζούμης

Α.Σ. Καστοριάς: (Καραταγλίδης) Μπασακύρος, Γεωργιάδης, Ναντσος, Καλαϊτζίδης, Τούσκας, Γουρτάνης, Μιχαλόπουλος, Ριζόπουλος, Τζήμας, Αντωνίου, Μπαμπακος, Δαμιανού

Διαιτητές: Τσιαπλής | Λυγούρας

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks