-
Αρχική > Τοπικά νέα > Στην Καστοριά το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(Σειρά Φωτογραφιών )

Στην Καστοριά το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(Σειρά Φωτογραφιών )

Μήνυμα  συμπαράστασης και στήριξης στην ακριτική μας περιοχή απέστειλε  από την Καστοριά η  Ένωση  Στρατιωτικών Ελλάδος που πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην πόλη μας το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ελλάδος.

Σημαδιακό και σημαντικό  συνέδριο

Σύνεδροι από όλη την επικράτεια παραβρέθηκαν στο διήμερο συνέδριο,που πραγματοποιείτε στην αίθουσα του δημαρχείου Καστοριάς , στην διάρκεια του οποίου έγινε απολογισμός πεπραγμένων των περιφερικών ενώσεων και  παράλληλα τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ενστόλων.

 

Πρόκειται  σύμφωνα με τον  πρόεδρο στρατιωτικών νομού Καστοριάς κ. Χρήστο Μαρινέλη για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ελλάδος, και το πρώτο καταστατικό συνέδριο βάση του νόμου. «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή μας που η ομοσπονδία μας διοργανώνει το συνέδριο στην Καστοριά. Είμαστε  στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε τους αντιπροσώπους από όλη την  Ελλάδα γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση»

Για ένα  σημαδιακό και σημαντικό συνέδριο που λαμβάνει χώρα στην Καστοριά αναφέρθηκε ο  συνταγματάρχης  και πρόεδρος της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ελλάδος  κ. Ανέστης Σουγκαράκης.

 «Επιλέξαμε την πόλη της Καστοριάς ως ακριτική περιοχή για να καταλάβει  η κοινωνία και οι συνάδελφοι ότι δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι κοντά τους διασφαλίζουν την εθνική άμυνα και την εθνική κυριαρχία με απόλυτο σεβασμό στην ελευθερία”

 Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι παραβρέθηκαν  στρατιωτικοί και πολιτικοί φορείς  του τόπου μας, όπου και απηύθυναν χαιρετισμό στηρίζοντας έτσι τις εργασίες του Συνεδρίου.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

φωτογραφίες kastoria 365.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks