Είστε εδώ
Αρχική > Uncategorized > Γιάννης Κορεντσίδης :Σημαντικές επαφές είχε στο πλαίσιο ιδιωτικής του επίσκεψης στην Μόσχα(φωτογραφίες)

Γιάννης Κορεντσίδης :Σημαντικές επαφές είχε στο πλαίσιο ιδιωτικής του επίσκεψης στην Μόσχα(φωτογραφίες)

είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, και τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, Χαράλαμπο Καρίμαλη

Σημαντικές επαφές είχε στο πλαίσιο ιδιωτικής του επίσκεψης στην Μόσχα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, που στο περιθώριο του ταξιδιού του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, και τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, Χαράλαμπο Καρίμαλη, οι οποίοι εγκαινίασαν το περίπτερο του Οργανισμού στην μεγαλύτερη Έκθεση Τουρισμού της Ρωσίας, τη ΜΙΤΤ.
Ο κ. Κορεντσίδης, μέσα από την ίδια Έκθεση, είχε την ευκαιρία να κάνει συναντήσεις για την προώθηση της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία θα διεξαχθεί από τις 3 – 6 Μαΐου 2018.
Όπως τόνισε, οι Ρώσοι, βάσει του ενδιαφέροντος που έδειξαν για το ενημερωτικό υλικό της Έκθεσης, το οποίο εξαντλήθηκε από την πρώτη ημέρα, δείχνουν ότι παραμένουν «ζεστοί» σε ό,τι αφορά την αγορά γουναρικών και πολλοί από αυτούς εκδήλωσαν την επιθυμία να επισκεφθούν την Έκθεση Γούνας της Καστοριάς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Wordpress balloons powered by nksnow