-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Μεγάλη ανταπόκριση η εκδήλωση της Σχολής Γονέων με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης των παιδιών»(φωτογραφίες).

 Μεγάλη ανταπόκριση η εκδήλωση της Σχολής Γονέων με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης των παιδιών»(φωτογραφίες).

Η κ. Παπαευσταθίου μέσα από τον γλαφυρό της λόγο ανέπτυξε όλες τις πτυχές του θέματος για την συμβολή της οικογένειας

φωτογραφίες kastoria 365.gr

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα  στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορα η εκδήλωση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.

Ομιλήτρια ήταν η κ.Μαρούλα Παπαευσταθίου (Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων), με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης των παιδιών».

Η κ. Παπαευσταθίου μέσα από τον γλαφυρό της λόγο ανέπτυξε όλες τις πτυχές του θέματος για την συμβολή της οικογένειας στὴν ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του παιδιού η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στη συναισθηματική αγωγή και στη σωστή καλλιέργεια των κοινωνικών δεξιοτήτων του παιδιού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί γονείς που ήθελαν από κοντά να ενημερωθούν από την αρμόδια για το συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να βοηθήσουν τὰ παιδιά τους, ώστε να χρησιμοποιήσουν ενδεικτικά κάποιες τεχνικές οι οποίες θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση τους.

Δώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications OK No thanks