-
Αρχική > Πολιτισμός > Αντιπρόεδρος HBO για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones: Διάβαζαν ένας-ένας στο σενάριο το θάνατό τους…

Αντιπρόεδρος HBO για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones: Διάβαζαν ένας-ένας στο σενάριο το θάνατό τους…

Όπως αναφέρει το Variety, στο πάνελ της συζήτησης με τίτλο «The Best of HBO», που οργανώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου INTV στο Ισραήλ, η αντιπρόεδρος του HBO Φραντσέσκα Όρσι αναφέρθηκε στην ομαδική ανάγνωση των σεναρίων για τα έξι επεισόδια της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones».

«Κανείς από το καστ δεν είχε λάβει τα σενάρια, και ένας ένας άρχισαν να πεθαίνουν», αποκάλυψε το στέλεχος του HBO. «Στο τέλος όλοι κοίταξαν κάτω, και όταν ξανασήκωσαν το βλέμμα τα μάτια τους ήταν βουρκωμένα». Στη συνέχεια, όπως είπε, σηκώθηκαν όλοι και άρχισαν να χειροκροτούν για 15 με 20 λεπτά.

Είναι γεγονός ότι η μέχρι τώρα εξέλιξη της σειράς μας προετοίμαζε για αρκετούς θανάτους στην τελευταία σεζόν. Αλλά το να ακούς από την αντιπρόεδρο του HBO, ότι οι ηθοποιοί διάβαζαν ένας ένας τον θάνατο των χαρακτήρων τους, είναι κάπως σοκαριστικό.

Μέχρι το 2019 (οι φήμες κάνουν λόγο για Απρίλιο) έχουμε πολύ καιρό ακόμη για να διαπιστώσουμε το αληθές του λόγου της κυρίας Όρσι…

Thestival.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks