-
Αρχική > Παραπολιτικά > ΜΠΑΧΑΛΟ η ΝΔ στον ΠΕΙΡΑΙΑ μετά την Πραξικοπηματική Απόφαση του Προέδρου ΝΟΔΕ – Ο ρόλος κλειδί του «υποψηφίου βουλευτή»

ΜΠΑΧΑΛΟ η ΝΔ στον ΠΕΙΡΑΙΑ μετά την Πραξικοπηματική Απόφαση του Προέδρου ΝΟΔΕ – Ο ρόλος κλειδί του «υποψηφίου βουλευτή»

Μεγάλη αναστάτωση στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά και νέος πονοκέφαλος

 

Μεγάλη αναστάτωση στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά και νέος πονοκέφαλος στην Πειραιώς μετά την πραξικοπηματική ενέργεια του Προέδρου ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά Ηλία Μάκρα.

4C1A72A2-84A2-4FAC-84B0-FE39B09A5E6F

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, στην τελευταία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων, ο Πρόεδρος Ηλίας Μάκρας έθεσε θέμα απομάκρυνσης της Αθανασίας Βλαχογιάννη, υπεύθυνης του γυναικείου τμήματος και εκλεγμένης στο ΔΣ της ΝΟΔΕ.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας της κ. Βλαχογιάννη στο Facebook, ουδέποτε δέχτηκε πρόσκληση για την εν λόγω συνεδρίαση, γεγονός που αν ισχύει προκαλεί πολλά ερωτηματικά!

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι μόλις πριν λίγες μέρες είχαν πραγματοποιηθεί μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση από το γυναικείο τμήμα της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων – στην οποία επικεφαλής είναι η κ. Βλαχογιάννη – για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με βασική ομιλήτρια την Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παρακάτω, έχει προκληθεί ιδιαίτερη αναστάτωση στον κομματικό χώρο της ΝΔ με τη στάση του κ. Μάκρα, ενδεικτικός δε είναι ο αριθμός των σχολίων (145 μέχρι τώρα) κάτω από την ανάρτηση της κ. Βλαχογιάννη.

Στην πλειοψηφία των σχολίων, αναφέρεται η έμπρακτη στήριξη στο πρόσωπο της κ. Βλαχογιάννη και απαξιωτικού περιεχομένου χαρακτηρισμοί για το πρόσωπο του Προέδρου της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Μάκρα.

A1BCBBFD-AEE1-4FE8-A7E2-C73994B0F5BB

Ο ΡΟΛΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ «ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ» 

Γενικότερα μαθαίνουμε ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για σειρά αποφάσεων και ενεργειών του Προέδρου της ΝΟΔΕ και από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ Α ‘ Πειραιά & Νήσων, καθώς διαφαίνεται ότι στηρίζει – εμφανώς προκλητικά – συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και μάλιστα με την αμέριστη στήριξη του περιβάλλοντος του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη (έτσι διαδίδει ο υποψήφιος και οι στενοί του συνεργάτες).

Ενόψει των Εσωκομματικών Εκλογών της ΝΔ σε Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο Μεγάλο Λιμάνι, σύμφωνα με πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ Πειραιά.

 

http://piraeuspress.gr/piraeus/parapolitics/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks