-
Αρχική > Τοπικά νέα > SagaFurs !Ενημερωτικη ημεριδα στην Fur Excellence in Athens 2018 για τις πρόσφατες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά γουνοδερμάτων

SagaFurs !Ενημερωτικη ημεριδα στην Fur Excellence in Athens 2018 για τις πρόσφατες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά γουνοδερμάτων

«Διαφάνεια, Ιχνηλασιμότητα, Αειφορία και Πιστοποίηση Γουνοδερμάτων: Η νέα τάση της αγοράς

 Δώρα Κωτσοπούλου 

 

Η SagaFurs στην έκθεση γούνας της Αθήνας, όπως και κάθε χρόνο, πραγματοποίησε μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση η οποία απευθύνονταν σε σπουδαστές σχολών σχεδίου μόδας κατά την οποία παρουσίασε όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά γουνοδερμάτων και έτοιμων γούνινων ενδυμάτων, καθώς και τις τάσεις τις μόδας στην γούνα και τις νέες τεχνικές που αναπτύσσει κάθε χρόνο το Saga Furs Design Center

Σκοπός της  εκδήλωσης ήταν  η ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές, καθώς και στην εφαρμογή τους πάνω στο γούνινο ένδυμα. Στην ομιλία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στην  διαδικασία πιστοποίησης των γουνοδερμάτων που δημοπρατούνται από την Saga Furs και πως αυτή εξασφαλίζει τον καταναλωτή με την ιχνηλασιμότητα από το γουνόδερμα του τελικού ενδύματός μέχρι την πηγή προέλευσής του.

Ένα μοναδικό σύστημα που διαθέτει η Saga Furs, στο οποίο έχει επενδύσει πολύ μεγάλα ποσά και δεν υπάρχει όμοιο του στον κόσμο. Εφαρμόζεται εξ ολοκλήρου για περισσότερα από 10 χρόνια στις συλλογές αλεπούς και finnraccoon που δημοπρατούνται από το δημοπρατήριο τηςSaga  Furs. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Saga  προσπαθεί πάντα να προάγει τον κλάδο και να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στους εμπλεκόμενους με τον κλάδο ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών και μάλιστα σήμερα που οι καιροί το επιβάλλουν πιο επιτακτικά.

Την ομιλία  πραγματοποίησε η  δραστήρια αντιπρόσωπος της Saga Furs κ. Κουρκοπούλου η οποία  με τις καταρτισμένες γνώσεις της αλλά και με την καλή συνεργασία με τους Έλληνες  γουνοποιούς και εκτροφείς συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην  ανάδειξη και προώθηση των προϊόντων της Saga Furs . Την  παρουσίαση των τεχνοτροποιών του Saga Furs Design Center έκανε η καAnn Sofi Raun, Σχεδιάστρια και εξειδικευμένη τεχνικός γούνας.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν πολλά από τα δείγματα που προβάλλονται σε επιλεγμένες πρωτεύουσες στα πλαίσια της εκδήλωσης Fur  Vision, κατά την οποία καταξιωμένοι σχεδιαστές/διεθνείς οίκοι μόδας και κατασκευαστές έχουν την ευκαιρία να δούν τις πρωτοποριακές ιδέες των συνεργατών του Saga Furs Design Center. 

Τέλος στην διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης παρουσιάστηκαν επίσης και οι τάσεις στην γούνα για την επόμενη σεζόν.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks