-
Αρχική > Ελλάδα > Απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ: Ετοιμάζουν σποτ συμπαράστασης στους δύο αξιωματικούς – Τι θα γίνει τη Λαμπρή στα στρατόπεδα – ΒΙΝΤΕΟ

Απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ: Ετοιμάζουν σποτ συμπαράστασης στους δύο αξιωματικούς – Τι θα γίνει τη Λαμπρή στα στρατόπεδα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ο Γενικό Επιτελείο Στρατού κατόπιν απόφασης του αρχηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, τις επόμενες μέρες θα προβληθεί τηλεοπτικό σποτ συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το κεντρικό μήνυμα του σποτ θα είναι «Είστε μαζί μας», ενώ το ΓΕΣ με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται δίπλα τους αυτές τις στιγμές.

Από την άλλη πλευρά έχει αποφασιστεί την ημέρα του Πάσχα σε όλες τα στρατόπεδα να υπάρχουν δύο πιάτα σε κάθε γιορτινό τραπέζι για τους δύο στρατιωτικούς. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που οι δύο Έλληνες δεν έχουν αποφυλακιστεί.

Σημειώνεται ότι σήμερα οι γονείς των δύο αξιωματικών επικοινώνησαν με τα παιδιά τους. Οι στρατιωτικοί τους ζήτησαν βιβλία, ενώ ο Δημήτρης Κούκλατζης ενημερώθηκε για τη φανέλα με τις υπογραφές που του έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τέλος, το επόμενο επισκεπτήριο θα είναι τη Μεγάλη Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks