-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Καιρός: Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Ιδιαίτερα.., θερμά θα είναι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (09.04.2018) τα καιρικά φαινόμενα, αφού το θερμόμετρο σε όλη την χώρα θα πάρει την “ανηφόρα”

Ο καιρός ωστόσο θα είναι λιγάκι… αλλοπρόσαλος, αφού παρά την εμφανή ζέστη, σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν βροχοπτώσεις για ένα διάστημα της ημέρας.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη

Πρόγνωση καιρού: Γενικά αίθριος και σταδιακά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Δυτική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Πρόγνωση καιρού: Γενικά αίθριος και γρήγορα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ήπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Πρόγνωση καιρού: Γενικά αίθριος και σταδιακά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 έως μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς κελσίου.Στα Βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πρόγνωση καιρού: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Πρόγνωση καιρού: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου είναι πιθανό νωρίς το πρωί στα νοτιότερα τμήματα να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Πρόγνωση καιρού: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Πρόγνωση καιρού: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: www.newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks