Είστε εδώ
Αρχική > Πολιτισμός > Ακροάσεις χορευτών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ακροάσεις χορευτών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει στις 9 και 10 Μαΐου 2018 το έργο του Igor Stravinsky «Το πουλί της φωτιάς» σε χορογραφία Ester Ambrossino.

Στο πλαίσιο του πρώτου “SKG Bridges Uprising Art and Culture Festival”, του φεστιβάλ νέων που θα πραγματοποιηθεί με την πρωτοβουλία του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών Πρωθυπουργού, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2018, με δωρεάν συμμετοχή του κοινού σε όλες τις εκδηλώσεις.

Για τις ανάγκες της παραγωγής θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος ακροάσεων αποκλειστικά για σπουδαστές σχολών χορού και ερασιτέχνες χορευτές και χορεύτριες που θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά στην εν λόγω παραγωγή. Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, κατά τις ώρες 10:00-15:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (ο ακριβής χώρος θα ανακοινωθεί).

Στις ακροάσεις μπορούν να συμμετέχουν χορευτές και χορεύτριες ηλικίας 18 έως 40 ετών. Δεκτές συμμετοχές από όλα τα χορευτικά στιλ (classical, modern, ballet, break dance, hip hop, street dance). Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να φέρει μαζί του cd με το κομμάτι που θα παρουσιάσει.

Την επιλογή των χορευτών θα κάνει η χορογράφος Ester Ambrossino με τη συνεργάτιδά της Veronica Bracaccini.

Οι δοκιμές του έργου θα ξεκινήσουν στις 16 Απριλίου 2018 και θα πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ως εξής:

-Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00-22:00

-Κυριακή 10:00-14:00.

Αιτήσεις υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης www.tch.gr έως και την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail prodassistant@tch.gr και στο τηλ. 2310 895926, κ. Βίκη Σουέρεφ.

 

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Wordpress balloons powered by nksnow