-
Αρχική > Διεθνή > Εικόνες φρίκης! Η Γαλλία δημοσιεύει αποδείξεις (;) για επίθεση με χημικά στην Συρία! Σκληρές εικόνες

Εικόνες φρίκης! Η Γαλλία δημοσιεύει αποδείξεις (;) για επίθεση με χημικά στην Συρία! Σκληρές εικόνες

Πολύς λόγος γίνεται για το κατά πόσο υπάρχει νομική βάση που να δικαιολογεί την απόφαση ΗΠΑ, Αγγλίας και Γαλλίας να βομβαρδίσουν την Συρία τα ξημερώματα του Σαββάτου

Η ώρα είναι 04:00 τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου, 14.04.2018 και τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία παίρνουν… φωτιά. «ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία βομβαρδίζουν συριακά εδάφη«! Επτά λέξεις αρκούν για να προκληθεί παγκόσμιος συναγερμός, για μια επίθεση που πάντως ήταν… προαναγγελθείσα. Πριν μία εβδομάδα, το Μεγάλο Σάββατο, γίνεται επίθεση στην πόλη Ντούμα, στην Συρία και δημιουργείται «τσουνάμι» αντιδράσεων, αφού υπάρχουν καταγγελίες πως χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα!

Η Δύση κατηγορεί άμεσα το συριακό καθεστώς, ο Άσαντ το αρνείται και άμεσα ξεκινά ένα… γαϊτανάκι απειλών! Πρώτος ο Τραμπ, μέσω Twitter, απειλεί πως θα επιτεθεί, ενώ τον ακολουθεί άμεσα και η Τερέζα Μέι. Από κοντά και ο Εμανουέλ Μακρόν και κάπως έτσι οι τρεις χώρες επιτέθηκαν.

Το κατά πόσο χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα στην Ντούμα, είναι το σημείο – κλειδεί στην υπόθεση. Κι εδώ έρχονται οι καταιγιστικές εξελίξεις με… γαλλική υπογραφή.

Η Γαλλία υποστηρίζει πως έχει ακλόνητες αποδείξεις για την επίθεση με χημικά στην Ντούμα!

Η Γαλλία, λοιπόν, υποστηρίζει πως έχει αναλύσει πληροφορίες από δημοσίως προσβάσιμες πηγές και «αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες». Από την ανάλυση αυτή, έχει φτάσει στο συμπέρασμα πως η φημολογούμενη χημική επίθεση στην Ντούμα, ενορχηστρώθηκε και εκτελέστηκε από της συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.

Η Γαλλία αποχαρακτήρισε μια έκθεση μυστικών υπηρεσιών, η οποία δημοσιεύεται στα αγγλικά από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας. Μια έκθεση η οποία έχει σημερινή ημερομηνία (σ.σ. 14.04.2018) και τον εξής τίτλο:

«Χημική επίθεση της 7ης Απριλίου του 2018 (Ντούμα, ανατολική Γούτα, Συρία) – Το παράνομο πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας«.

Στην πρώτη κιόλας παράγραφο, αναφέρει: «Πολλές θανατηφόρες χημικές επιθέσεις σημειώθηκαν στην πόλη της Ντούμα αργά το απόγευμα της 7ης Απριλίου του 2018 και εκτιμούμε με μεγάλη βεβαιότητα πως εκτελέστηκαν από το συριακό καθεστώς«.

Το έγγραφο είναι επτά σελίδων και αναλύει πώς και γιατί η Γαλλία θεωρεί ότι ο Άσαντ έδωσε την εντολή για την φρικιαστική επίθεση.

Ωστόσο η τελευταία σελίδα είναι η πλέον σοκαριστική.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου ολόκληρο το έγγραφο

Φωτογραφίες – γροθιά στο στομάχι από την Συρία

Στην τελευταία σελίδα του εγγράφου, λοιπόν, η Γαλλία παρουσιάζει τις αποδείξεις. Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό έγγραφο, οι τρεις φωτογραφίες που παρουσιάζει το έγγραφο, είναι το αποτέλεσμα της επίθεσης με τα χημικά.

Και είναι φωτογραφίες που δεν θα «έπρεπε» να υπάρχουν! Είναι φωτογραφίες που αποτελούν πειστήρια της ανθρώπινης κατάντιας. Τρεις φωτογραφίες που σύμφωνα με την Γαλλία έχουν τραβηχτεί στην Ντούμα και δείχνουν το αποτέλεσμα της επίθεσης με χημικά όπλα.

Η πρώτη δείχνει ένα μικρό αγόρι και η δεύτερη μια νεαρή γυναίκα. Η τρίτη, τρία ακόμη παιδιά, ένα εξ αυτών βρέφος!

Όλοι είναι νεκροί, σε όλων τα πρόσωπα είναι αποτυπωμένος ο πόνος…

Δείτε τις φωτογραφίες – Προσοχή, είναι εξαιρετικά σκληρές Συρία χημικάΣυρία χημικάΣυρία χημικά

 https://www.newsit.gr/plu
Top
Enable Notifications OK No thanks