-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Εσωκομματικές εκλογές ΝΟΔΕ  :Πρόεδρος Στέργιος Αδάμ:΄΄ (Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους νέους)

 Εσωκομματικές εκλογές ΝΟΔΕ  :Πρόεδρος Στέργιος Αδάμ:΄΄ (Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους νέους)

Με ικανοποιητική συμμετοχή αλλά και με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε την κυριακη  το απόγευμα η πρώτη νομαρχιακή 

Ελένη Μελά

Με ικανοποιητική συμμετοχή αλλά και με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε την κυριακη  το απόγευμα η πρώτη νομαρχιακή διευρυμένη συνέλευση των μελών της ΝΟΔΕ Καστοριάς με θέμα τις εσωκομματικές εκλογές. Οι εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν στις 13 Μαϊου και στην χθεσινή συνάντηση τα μέλη πήραν μια πρώτη γεύση γύρω από τον τρόπο και τον χώρο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς και για το ποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέργιος Αδάμ:΄΄Στόχος μας, είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση στις εκλογές, μια που θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιήσει εγκαίρως τις οικονομικές τους εκκρεμότητες”.

Ο ίδιος θέτει και πάλι υποψηφιότητα, καθώς επιθυμεί να ηγηθεί για μία ακόμη φορά στο τιμόνι της προεδρίας με έναν συνδυασμό που θα αποτελείται από νέα αλλά και παλαιότερα μέλη της ΝΟΔΕ.

Ανησυχητικό, ωστόσο, παραμένει το γεγονός της έλλειψης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα κοινά, κυρίως από νέους ανθρώπους. Για το θέμα αυτό ο κος Αδάμ τόνισε ότι:”Ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και ανανέωση της κάρτας μέλους, ωστόσο δεν βλέπουμε ενεργό ενδιαφέρον από τους νέους.Αυτό οφείλεται στην γενικότερη πολιτική απαξίωση και δεν αφορά μόνο την περιοχή μας΄΄

Από την πλευρά της ΝΟΔΕ καταβάλλεται προσπάθεια να γίνουν γνωστά τα μηνύματα του κόμματος και στο ευρύ κοινό. ‘Οπως δήλωσε και η βουλευτής Μαρία Αντωνίου στην ομιλία της στόχος του κόμματος, προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα του, είναι επιτυχία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές πράγμα που σημαίνει νίκη με αυτοδυναμία.  Ώς έτος εκλογών χαρακτήρισε το 2018 και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες.΄΄Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο”,τόνισε και συμπλήρωσε:”Μόνο μέσα από τον κόσμο θα πάρουμε ηθική δύναμη προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας”..

Για τους ενδιαφερόμενους, τέλος, η κατάθεση υποψηφιότητας θα πρέπει να γίνει το διάστημα από 25 έως 27 Απριλίου.

 

 

 

Ελένη Μελά

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks