-
Αρχική > Αθλητικά > Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ οι κορασίδες βόλεϊ της Καστοριάς! (φωτογραφίες – βίντεο)

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πρωταθλήτριες της ΕΣΠΕΜ οι κορασίδες βόλεϊ της Καστοριάς! (φωτογραφίες – βίντεο)

Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες πανηγυρική! Χειροκροτήματα , ιαχές , συνθήματα κάτω από τον ήχο των κρουστών, μια μεγάλη γιορτή!

Και να που το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η ομάδα των κορασίδων, μετά από  έναν συναρπαστικό αγώνα, κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον Αίαντα Κιλκίς και στέφθηκε πρωταθλήτρια  της ΕΣΠΕΜ, παίρνοντας το εισιτήριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το  Κλειστό κατάμεστο, με πολλούς φιλάθλους να είναι όρθιοι στις πόρτες του γηπέδου που είχαν ανοίξει διάπλατα. Το αδιαχώρητο! Η ατμόσφαιρα στις κερκίδες πανηγυρική! Χειροκροτήματα , ιαχές , συνθήματα κάτω από τον ήχο των κρουστών, μια μεγάλη γιορτή!

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου ξεκίνησαν αγχωμένα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, με αποτέλεσμα να κάνουν απανωτά λάθη στα σερβίς και να “χαρίζουν” πόντους στην αντίπαλη ομάδα, που παρουσιάστηκε πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη, καταφέρνοντας τελικά να πάρει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 25-18.

Στο 2ο σετ οι κορασίδες μας απέβαλαν το άγχος τους και γνωρίζοντας ότι η νίκη του σετ ήταν μονόδρομος, άρχισαν να βρίσκουν τον αγωνιστικό τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν με 25-22, διατηρώντας το όνειρο της πρόκρισης ζωντανό. Στο 3ο σετ ήταν πραγματικά ασυγκράτητες! Με σύμμαχο το ιδιαίτερα ένθερμο κοινό στις κερκίδες, τα κορίτσια μας έδωσαν ρεσιτάλ αγωνιστικότητας , αφοπλίζοντας τις αντιπάλους τους που έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα. Κερδίζουν το σετ με 25-16 και δείχνουν ότι είναι αποφασισμένες για τη νίκη.

Το ξεκίνημα του τελευταίου σετ ήταν εκρηκτικό για την καστοριανή ομάδα! Με ένα σερί νικηφόρων πόντων κατάφερε να προηγηθεί με 16-4  και να ξεσηκώσει τους φιλάθλους με την απόδοσή της. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η νίκη θα ήταν εύκολη , η εικόνα αντιστρέφεται. Η ομάδα του Αίαντα αναγεννάται  κι εκμεταλλευόμενη την ανεξήγητη ολιγωρία της ομάδας μας παίρνει ένα σερί 12 πόντων και ισοφαρίζει. Μετά από λίγο το Κιλκίς προηγείται με 18-16. Το αίμα των φιλάθλων της κερκίδας παγώνει!

Κι όμως! Τα κορίτσια μας κατάφεραν να βρούν τα ψυχικά αποθέματα  και να ανατρέψουν το εις  βάρος τους σκορ. Με υποδειγματική ψυχραιμία γυρίζουν ξανά το παιχνίδι και παίρνουν το 4ο σετ με 25-20 , δημιουργώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους θεατές. Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν ήταν έξαλλοι!  Η Καστοριά, μια μικρή πόλη με ολιγόχρονη ιστορία στο βόλεϊ γυναικών, κατάφερε να νικήσει  ομάδες με πολύ μεγαλύτερη παράδοση και στέφεται πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕΜ. Αν εξαιρέσουμε τη Θεσσαλονίκη, είναι μια από τις 4 καλύτερες ομάδες της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας!

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

 

ΑΠ Καστοριάς – Αίας Κιλκίς  3-1

25-18,  25-22,  25-16,  25-20

 ΑΠ Καστοριάς (Φωτόπουλος) : Ήργη Φ., Παπαδοπούλου Β., Μέλλιου Α., Φωτοπούλου Μ., Ήργη Α., Καλαφατίδου Κ., Τούσκα Α., Δημητριάδη Ό., Καταραχιά Ε., Τζήμα Β.,  Μυλωνά Μ., Ζούνη Α. (libero),  Κιοσλή Ζ.(libero), Παπαφιλίππου Β. (libero).

Ε.Χ

Φωτογραφίες – Βίντεο : ΦΟΥΙΤ

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks