-
Αρχική > Παραπολιτικά > Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να αποσύρει τουλάχιστον 12 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ “από ενεργές εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια”

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει να αποσύρει τουλάχιστον 12 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ “από ενεργές εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια”

Για «τουλάχιστον 12 – σύμφωνα με άλλους υπολογισμούς 15 – είναι οι σημερινοί εν ενεργεία βουλευτές

  της Νέας Δημοκρατίας τους οποίους σχεδιάζει να αποσύρει “από ενεργές εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια” ο πρόεδρος του κόμματος», κάνει λόγο σε ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για πληροφορίες μου που επιδέχονται καμία αμφισβήτηση».

Ο κ. Αντώναρος αναφέρει ακόμη ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα αποκαλύψει ονόματα τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται όχι μόνο κορυφαία ονόματα, αλλά και λιγότεροι γνωστοί στο πανελλήνιο βουλευτές».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ σχεδιάζει να αποσύρει τους βουλευτές αυτούς από ενεργές εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια, ο κ. Αντώναρος αναφέρει πως αυτό θα γίνει «είτε με καρατόμηση, είτε με μετάθεση στο Επικρατείας, είτε με υποσχέσεις για άλλες θέσεις».

Στο τέλος της ανάρτησης του ο κ. Αντώναρος αναφέρει ότι «για να εξασφαλισθεί δε η μυστικότητα της σύνταξης των καταλόγων υποψηφίων η ευθύνη έχει ανατεθεί σε στενό συγγενή του Μητσοτάκη».

Δείτε την ανάρτησή του Ευάγγελου Αντώναρου:

http://www.enikos.gr/politics/

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks