-
Αρχική > Αθλητικά > Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος και… έγραψε ιστορία!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος και… έγραψε ιστορία!

Έσκασε η μετεγγραφική “βόμβα”! Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Λαζαρος Χριστοδουλόπουλος

– Διετής είναι η συμφωνία των “ερυθρόλευκων” με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή – Ο Χριστοδουλόπουλος αφήνει την ΑΕΚ και γίνεται έτσι ο πρώτος παίκτης που θα φορέσει τις φανέλες των 4 “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου

O Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Superleague και για να το κάνει αυτό… απέκτησε τον κορυφαίο παίκτη της πρωταθλήτριας, ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την Τρίτη (15/05) την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Η ανακοίνωση του Έλληνα διεθνή παίκτη ήρθε λίγες ώρες μετά τη θέση του -πως έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ- και την αντίθετη άποψη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 31χρονος Χριστοδουλόπουλος ντύνεται έτσι στα ερυθρόλευκα για την επόμενη διετία -με τη συμφωνία τους να έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου- και γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που θα φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων “μεγάλων” στην Ελλάδα.

Πλέον, μένει να δούμε με ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον παίκτη.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.”

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks