-
Αρχική > Τοπικά νέα > Τέλος παίρνει το πρόβλημα των βρεφικών σταθμών  μετά  την ανακοίνωση του Θόδωρου Καρυπίδη,χρηματοδότησης  500.000 ευρώ

Τέλος παίρνει το πρόβλημα των βρεφικών σταθμών  μετά  την ανακοίνωση του Θόδωρου Καρυπίδη,χρηματοδότησης  500.000 ευρώ

Μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση προσέδωσε ,στους κόλπους του δήμου Καστοριάς  η ανακοίνωση

 Θεοδώρα Κωτσοπούλου

που έκανε κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης που  αφορά την  χρηματοδότηση των 500.000 ευρώ  ετησίως των βρεφικών σταθμών  της Καστοριάς  .

Πρόκειται για ένα  χρόνιο κοινωνικό πρόβλημα δέκα και πλέον ετών που σχετίζεται με  την δομή των βρεφικών σταθμών του Δήμου Καστοριάς μετά  και την δημόσια ανακοίνωση του κ. Καρυπίδη παίρνει τον δρόμο της οριστικής επίλυσης.

Τόσο ο  δήμαρχος κ. Ανέστης Αγγελής  όσο και  αντιδήμαρχος κ Λάζαρος Ζήσης  έκαναν  αγώνα δρόμου  για την  επίλυση του  κοινωνικού  αυτού προβλήματος.

Σε ένα  αίτημα και μια προσπάθεια του Δήμου Καστοριάς και της επιχείρησης Ορεστειάς που τέθηκε τεκμηριωμένα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών ώστε όλοι να εντοπίσουν και να καταλάβουν το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Ζήσης,φανερά ικανοποιημένος καθώς το πρόβλημα  με τους βρεφικούς σταθμούς ήταν και προσωπικό στοίχημα του αντιδημάρχου που πήρε σάρκα και οστά.

Τόνισε πως  ο κ. Καρυπίδης ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αυτό αίτημα του Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή και φτάσαμε σε αυτή τη θετική εξέλιξη.

Ο κ Ζήσης δεν παρέλειψε τέλος, να συγχαρεί τον Περιφερειάρχη Δυτικής  Μακεδονίας. κ. Καρυπίδη για την επίλυση του προβλήματος  και παράλληλα να εκφράσει  και ένα  μεγάλο ευχαριστώ.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks