-
Αρχική > Αθλητικά > Η μουντιαλική φανέλα που έχει ήδη 3 εκατ. προπαραγγελίες!

Η μουντιαλική φανέλα που έχει ήδη 3 εκατ. προπαραγγελίες!

Σίγουρα στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης, οι περισσότεροι θα περίμεναν πως η φανέλα με 3 εκατομμύρια προπαραγγελίες θα είναι της Βραζιλίας, της Γερμανίας, της Αργεντινής ή της Ισπανίας. Ωστόσο η φανέλα που έσπασε κάθε ρεκόρ προπαραγγελιών, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της, ανήκει σε άλλη χώρα. Στην Νιγηρία.

Η επίσημη κυκλοφορία της είναι μυστική, αλλά η Nike υπολογίζει πως αυτό θα γίνει στις αρχές του Ιουνίου. Η φανέλα έχει μανίκια που παραπέμπουν σε φτερά αετού και είναι ασπρόμαυρα. Η υπόλοιπη είναι πράσινη και άσπρη, με την εναλλαγή να παραπέμπει σε πούπουλα. Το σήμα της εθνικής άλλαξε χρώμα για να τιμήσει την ομάδα που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Ο ριγέ σχεδιασμός, είναι προς τιμήν της ομάδας που συμμετείχε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1994.

Οι προπαραγγελίες λοιπόν έφτασαν τα 3 εκατομμύρια, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για αφρικανική ομάδα και επίσης κινείται στα ίδια επίπεδα που κάνουν ομάδες όπως η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα. Για να πούμε και του «στραβού το δίκιο», η φανέλα είναι πολύ όμορφη. Συμφωνείτε;

Περισσότερα: Η μουντιαλική φανέλα που έχει ήδη 3 εκατ. προπαραγγελίες! (pics) | E-Radio.gr Θέματα

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks