-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βασίλης Αντωνιάδης :Το Νοσοκομείο Καστοριάς την τελευταία διετία έχει μπει σε άλλη τροχιά(φωτογραφίες)

Βασίλης Αντωνιάδης :Το Νοσοκομείο Καστοριάς την τελευταία διετία έχει μπει σε άλλη τροχιά(φωτογραφίες)

Στον απολογισμό των πεπραγμένων του συνολικού έργου που πραγματοποιήθηκε  από την διοίκηση και το προσωπικό

Δώρα Κωτσοπούλου

φωτογραφίες kastoria 365.gr

Δημόσιος Απολογισμός Διοικητής νοσοκομείου

κατά την τελευταία διετία 2016-2018 προχώρησε σήμερα το πρωί ο διοικητής του νοσοκομείου  Καστοριάς κ Βασίλης Αντωνιάδης, η ενημέρωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημαρχείου Καστοριάς με την παρουσία τοπικών αρχών, γιατρών αλλά και πλήθος κόσμου.

Ο  κ. Αντωνιάδης παρουσίασε τα στατιστικά και οικονομικά στοιχεία του νοσοκομείου  καθώς και τα έργα που υλοποιήθηκαν στο νοσοκομείο Καστοριάς τις δυο τελευταίες χρονιές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τους προσεχείς του στόχους σχετικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων.

Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος   από την πορεία του νοσοκομείου  και αυτό επισήμανε φαίνεται από τις ευχαριστίες των πολιτών και την μείωση των παραπόνων. Επισήμανε παράλληλα ότι δεν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις και ότι  όλα τα προβλήματα που  τυχόν  προκύψουν τα αντιμετωπίζουμε έγκαιρα και με προγραμματισμό και μάλιστα είμαστε  όπως είπε  βρίσκονται   πολύ καλό δρόμο .

«Τα πιο σημαντικά είναι ότι καταφέραμε και μειώσαμε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που ήταν μεγάλες . Παράλληλα αυξήσαμε τα ταμιακά διαθέσιμα και προβήκαμε σε σημαντικές παρεμβάσεις  τόσο στις κτιριακές υποδομές  όσο και σε  υπηρεσίες, επιπλέον προγραμματίζουμε  και σε μια σειρά άλλων έργων  μέσω ΕΣΠΑ καθώς επίσης και  κι άλλων προγραμμάτων. Έχουμε στελεχώσει το νοσοκομείο σε πολύ  καλό βαθμό,  όσο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και γίνονται παρεμβάσεις παντού. Με καθημερινό αγώνα από εμένα προσωπικά και από όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, πλέον το νοσοκομείο έχει μπει σε άλλη τροχιά».  είπε χαρακτηριστικά

Τέλος στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος, ενώ στην εκδήλωση παραυρέθηκαν η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης  Αγγελής.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks