-
Αρχική > Πολιτισμός > Χριστοπούλεια 2018: Μάγεψαν οι δημιουργίες των μαθητών των εικαστικών τμημάτων του συλλόγου(φωτογραφίες )

Χριστοπούλεια 2018: Μάγεψαν οι δημιουργίες των μαθητών των εικαστικών τμημάτων του συλλόγου(φωτογραφίες )

Έκθεσης Ζωγραφικής και Εικαστικών του Αθανάσιου Χριστόπουλου

     Ο Σύλλογος Αθανάσιος Χριστόπουλος από τη στιγμή της ίδρυσής του ανέπτυξε πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την αδιάλειπτη κοινωνική και πολιτιστική προσφορά του στην τοπική κοινωνία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Στόχος του είναι η διατήρηση και η ανύψωση του πνευματικού επιπέδου της περιοχής της Καστοριάς με την επιτέλεση ποιοτικού πολιτιστικού έργου.

 Με τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος εικαστικών,με τίτλο  Τέχνη και νήματα που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς ξεκίνησαν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  “Χριστοπούλεια 2018” που διοργανώνει ο Σύλλογος “Αθανάσιος Χριστόπουλος”

Πενήντα παιδιά από τα σχολεία της πόλης μας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και σαγήνευσαν όλους όσοι είδαν τα έργα των παιδιών που δημιούργησαν. Έργα δυναμικά, που έχουν καταφέρει να προκαλέσουν το θαυμασμό όλων.Έργα που κυριολεκτικά σε μαγνήτιζαν

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks