-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ολοκληρώθηκαν τα  σεμινάρια για τα φασόλια που υλοποιήθηκαν στον  Δήμο Άργος Ορεστικού στα πλαίσια του προγράμματος Ευδόκιμη Γη που  τα χρηματοδότησε ο TAP.(φωτογραφίες )

Ολοκληρώθηκαν τα  σεμινάρια για τα φασόλια που υλοποιήθηκαν στον  Δήμο Άργος Ορεστικού στα πλαίσια του προγράμματος Ευδόκιμη Γη που  τα χρηματοδότησε ο TAP.(φωτογραφίες )

Με σκοπό την εκπαίδευση των παραγωγών για την ενίσχυση των καλλιεργειών που βρίσκοντα

 στις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας από τις οποίες περνά ο αγωγός TAP ξεκίνησε πριν λίγο καιρό  το πρόγραμμα “Ευδόκιμη γη”.

 

Αφορά  ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της αγροδιατροφικής εκπαίδευσης, με χρηματοδότηση από τον TAP ,στις τρεις περιφέρειες από όπου διέρχεται ο αγωγός. Συγκεκριμένα οι  παραγωγοί από τις περιοχές που διαπερνά ο αγωγός ΤΑΡ  εκπαιδεύτηκαν σε δραστηριότητες και μεθόδους ενίσχυσης των καλλιεργειών τους.

Ολοκληρώθηκε τελικά η  Α΄φάση του προγράμματος ενίσχυσης της αγροδιατροφικής εκπαίδευσης “Ευδόκιμη Γη” που πραγματοποιείται στην περιοχή μας από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και χρηματοδοτείται από τον ΤΑΡ.

 

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού  κ Πάνος Κεπατόγλου ο εν λόγω  Δήμος αναγνωρίζοντας τη σημασία του να προσφέρεις γνώση και έχοντας ήδη σε προτεραιότητα την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία αυτή

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks