-
Αρχική > Διεθνή > Ο Μπαχτσελί απειλεί ξανά: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των ελληνικών πόθων!

Ο Μπαχτσελί απειλεί ξανά: Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των ελληνικών πόθων!

Πέρα από κάθε όριο ο εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί, απειλεί Ελλάδα και Κύπρο – Νέο παραλήρημα από τον “Γκρίζο Λύκο” που συνεργάζεται προεκλογικά με τον Ερντογάν

– Κατηγορεί την Ελλάδα για «παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου» – «Να μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί τους όταν ρίχθηκαν στον πάτο της θάλασσας»

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε για ακόμη μια φορά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος στην Τουρκία, που συνεργάζεται προεκλογικά με τον Ερντογάν. Σε ακόμη ένα παραλήρημα κατά της Ελλάδας και της Τουρκίας, θυμήθηκε ξανά τη Μικρασιατική καταστροφή και απείλησε να… ξαναρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα!

Οι νέες προκλητικές δηλώσεις του Μπαχτσελί έγιναν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Σμύρνη. Ενοχλήθηκε ο Τούρκος πολιτικός γιατί Ελλάδα και Κύπρος αντέδρασαν στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του που παρουσιάζει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος!

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Από τα… «δόντια» του δεν γλίτωσε ούτε η Κύπρος. Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό του σποτ για την Κύπρο, είπε: «Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ‘τι να κάναμε’, ‘πώς να τη δείχναμε’; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαχτσελί και το κόμμα της Εθνικιστικής Δράσης συνεργάζονται προεκλογικά με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το εξοργιστικό προεκλογικό σποτ του Μπαχτσελί

Το προεκλογικό video του κόμματος του Μπαχτσελί δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από μερικές μέρες. Και φυσικά, προκάλεσε σάλο. Έδειχνε όλη την Κύπρο κόκκινη. Όλη την Κύπρο τουρκικό έδαφος! Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται ο χάρτης της Τουρκίας με τρεις ημισελήνους και από κάτω η Κύπρος, επίσης με κόκκινο χρώμα. Aδιανόητο! Τουρκικό προεκλογικό σπότ παρουσιάζει ολόκληρη την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος [vid] | Newsit.gr

Δείτε το video

Με πληροφορίες και από ant1news.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks