-
Αρχική > Τοπικά νέα > Η ΔΤΣ Α.Ε φινιριστήριο-βαφείο του Ναούμ Δίτσιου στη “Διεθνή Έκθεση Γούνας Πεκίνου 2018” (φωτογραφίες)

Η ΔΤΣ Α.Ε φινιριστήριο-βαφείο του Ναούμ Δίτσιου στη “Διεθνή Έκθεση Γούνας Πεκίνου 2018” (φωτογραφίες)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΔΤΣ Α.Ε φινιριστήριο-βαφείο του κ. Ναούμ Δίτσιου συμμετείχε  στην Διεθνή Έκθεση Γούνας του Πεκίνου που διεξήχθη την περίοδο 23-25 Μάϊου 2018

. Η ΔΤΣ Α.Ε. αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Έκθεσης Γούνας του Πεκίνου στην  οποία παράλληλα με την παρουσία της ως εκθέτη, μοναδικού από την Ελλάδα,  ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου της Ασίας, έχει να μεταφέρει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον καθώς εντείνει τις προσπάθειες δημιουργίας συνδέσμων και συνεργασιών μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών εν μέσω της παγκόσμιας δυσμενούς περιόδου που διανύει ο κλάδος.

Ο κ Ναούμ Δίτσιος τιμώμενος ως διακεκριμένος επισκέπτης  απένειμε το βραβείο σημαντικότερου επιχειρηματία στην Κίνα για το 2018 στον Peng Diangli, ιδιοκτήτη της Shandong Zhaoyuan Leather City καθώς και άλλων Fur Cities στην Βόρεια Κίνα, επισφραγίζοντας  με αυτό τον τρόπο την συνεργασία τους στο παρόν και μέλλον εκπροσωπώντας επάξια και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ   . Μετά την απονομή του βραβείου ακολούθησε το Gala Show της έκθεσης όπου και παρευρέθη παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν ανταλλάσσοντας απόψεις με τους εκθέτες.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks