-
Αρχική > Αθλητικά > “Τρελή” πρόταση 100 εκ. ευρώ της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

“Τρελή” πρόταση 100 εκ. ευρώ της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Εντυπωσιακή πρόταση της Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτει το ισπανικό περιοδικό «Don Balon».

Η πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ιταλίας, είναι διατεθειμένη να συμπεριλάβει στις διαπραγματεύσεις και τον Αργεντινό επιθετικό Πάουλο Ντιμπάλα, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της “Βασίλισσας” εδώ και χρόνια.

Όπως είναι γνωστό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο ως πιθανότητες για τον Ρονάλντο, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί αναφέρουν επίσης σήμερα, ότι 10 εκατομμύρια ευρώ χωρίζουν τον Πορτογάλο από την πρωταθλήτρια Ευρώπης. O Ρονάλντο θεωρεί «έλλειψη σεβασμού» Μέσι και Νεϊμάρ να κερδίζουν περισσότερα, τονίζοντας ότι αν δεν πάρει τα ίδια χρήματα με τα άλλα δύο μεγάλα αστέρια φθάνοντας τα 40 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν, η επιθυμία του είναι να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ετσι έχει παρουσιάσει στην Ρεάλ Μαδρίτης δύο εναλλακτικές λύσεις με τις οποίες θα είναι ικανοποιημένος και θα συνεχίσει στην Ισπανία. Ως πρώτη επιλογή, ζητά 35 εκατομμύρια καθαρά, δηλαδή, 14 εκατομμύρια περισσότερα ετησίως από αυτά που παίρνει τώρα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, μπορεί εύκολα να φτάσει το επιθυμητό ποσό των 40 εκατομμυρίων με τα μπόνους, τα οποία μπορούν εύκολα να είναι περίπου 5 εκατομμύρια. Η επιλογή αυτή απορρίφθηκε από τον σύλλογο, λέγοντας ότι το ποσό είναι υπερβολικό και ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει για ένα 33χρονο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να βελτιώσει το μισθό του κατά τέσσερα εκατομμύρια το χρόνο (από 21 σε 25) και ότι τα υπόλοιπα θα πρέπει να κερδιστούν υπό μορφή μπόνους με τις αθλητικές του επιτυχίες, ώστε να μπορεί να ξεπεράσει με σχετική ευκολία τα 30 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Ο Ρονάλντο θα ήταν ευτυχισμένος εάν ο καθαρός μισθός του αυξανόταν στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά απαιτεί να διπλασιαστεί τα μπόνους. Εκφράζοντας αυτές τις δύο εναλλακτικές λύσεις, το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι «έχει κάνει ό, τι είναι δυνατό». Ταυτόχρονα πάντως,ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη.

 

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks