-
Αρχική > Διεθνή > Κουβάλησε παράλυτη μαθήτρια στην πλάτη της επί 2 μέρες για να την πάρει μαζί στη σχολική εκδρομή

Κουβάλησε παράλυτη μαθήτρια στην πλάτη της επί 2 μέρες για να την πάρει μαζί στη σχολική εκδρομή

Όταν η τάξη της Maggie Vazquez σχεδίαζε μια διήμερη πεζοπορία, το άρρωστο μικρό κορίτσι δεν ήξερε αν θα μπορούσε να πάει μαζί τους.

Η 10χρονη πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν μπορούσε να περπατήσει ένα μονοπάτι 40 μιλίων.

Μετά από μήνες αναζήτησης λύσεων, η δασκάλα της, Helma Wardenaar, αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στην πλάτη της.

Helma Wardenaar put Maggie Vazquez, 10, in a $300 child carrier and put her on her back through the two-day camping trip

Η αγαπημένη δασκάλα αγόρασε έναν παιδικό περπατητήρα αξίας $300 για τη Maggie και θα ξεκινούσε με 50 παιδιά και 10 άτομα προσωπικό για το Camp Sullivan.

“Είδαμε πουλιά, βατράχια και ελάφια. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε ό,τι κάνουν οι συνομήλικοί της,” είπε στην CBS News.

Ms Helma, as her students call her, said carrying Maggie (pictured together) through the May 30 to June 1 camping trip was hard, but the little girl kept her spirits up

Η κα Helma, όπως την αποκαλούν οι μαθητές της, δήλωσε ότι η μεταφορά της Maggie στην εκδρομή που έγινε 30 Μαΐου με 1 Ιουνίου ήταν κουραστική, αλλά δεν την ένοιαζε, γιατί το μικρό κορίτσι ήταν χαρούμενο.

The tiny 10-year-old suffers from Cerebral palsy and was not able to walk the trail unaided

“Η Maggie είναι καταπληκτική. Τραγούδησε το δικό της τραγούδι. Όταν έχεις ένα παιδί που απολαμβάνει τη στιγμή και είναι με τους συνομηλίκους του, είναι μοναδικό. Αυτές ήταν στιγμές που όφειλα να της προσφέρω,” είπε η δασκάλα.

Maggie (pictured) was desperate to join her 50 contemporaries for the trail

Η μητέρα της Maggie, Michelle Vazquez, δήλωσε ότι η κ. Wardenaar, η οποία γνωρίζει την κόρη της από το νηπιαγωγείο, έκανε κάτι αξιοθαύμαστο και ανθρώπινο.

The beloved teacher found a $300 child carrier that would support Maggie's weight

“Ήταν εκπληκτικό, έδρασε αμέσως και έκανε τη Maggie χαρούμενη. Πάντα την υποστήριζε. Δεν είναι μόνο η πεζοπορία και το κάμπινγκ, αυτά είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχουν κι άλλα πολλά καλά πράγματα που έχει κάνει για το παιδί μου,” είπε.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks