-
Αρχική > Απόψεις > Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας κατακρεουργούν την ιστορία της που γράφτηκε με αίμα

Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας κατακρεουργούν την ιστορία της που γράφτηκε με αίμα

Ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής κυβέρνησης παραδίδει άνευ όρων εκτός από το Όνομα, την Μακεδονική Γλώσσα και την Εθνότητα!

Μια κυβέρνηση που δεν έχει την εξουσία, την δεδηλωμένη, αλλά και την έγκριση του εταίρου της των ΑΝΕΛ, να προχωρήσει σε αυτή την συμφωνία.

Κόντρα στην γνώμη και την άποψη του λαού, κόντρα στην Ιστορία παραδίδουν γη και ύδωρ με την πίεση κιόλας ξένων παραγόντων (ΗΠΑ, Γερμανία).

Μια μυστική διπλωματία χωρίς να ξέρουν πολιτικοί αρχηγοί, αντιπολίτευση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μια συμφωνία που με έναν non paper ανακοινώθηκε σε όλους… όχι όμως όλη η συμφωνία με κάθε λεπτομέρεια της.

Διαπιστώνουμε δυστυχώς για άλλη μια φορά ότι η Αριστερά διχάζει τον Ελληνικό Λαό. Δίνει πάτημα σε όλες τις ακραίες φωνές να παίρνουν προβάδισμα! Φτάσαμε μάλιστα σε σημείο ότι όσοι αντιδρούν με την άποψη των Συριζαίων και συγκεκριμένα  για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, να κατηγορούν, όλους όσοι αγαπούν την πατρίδα τους και την ιστορία τους, ως Φασίστες και αμόρφωτα Εθνίκια.

Αν ανατρέξουμε  την δεδομένη χρονική στιγμή πίσω στην ιστορία αυτού του τόπου, θα διαπιστώσουμε δυο σημαντικούς παράγοντες ενός μεγάλου προβλήματος. Την κακή διαχείριση των Νικητών και Ηττημένων του εμφυλίου πολέμου! Απόγονοι των ηττημένων είναι οι Αριστεροί του ΠΑΛΙΟΥ ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη, των κυβερνώντων στο κρατίδιο των Σκοπίων (Ο κύριος Παπαδημητρίου κατά κόσμο ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολα Ντιμιτροφ, απο χωριό της Αριδαίας (πηγή thessnews) )!

Οι μεν έμειναν εδώ και ύστερα από χρόνια ήρθαν στην εξουσία και παίρνουν την εκδίκηση τους. Ολοκληρώνουν το έργο που η ήττα τους στον ένοπλο αγώνα τους, που γέμισε ελληνικό αίμα τα βουνά του Γράμμου και του Βιτσίου, δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν (5η ολομέλεια του 1949).

Και οι δε κουμουνιστές που λόγω της ήττας και της φυγής έμειναν στα εδάφη της Γιουγκοσλαβίας και αγωνίζονται από τότε! Για ποια νομιμότητα λοιπόν να μιλήσουμε; Ποιοι θα ντραπούν για αυτή την προδοσία;;; Μιας προδοσίας του Ονόματος της Μακεδονίας, της Ιστορίας και ενός Ελληνικού Πολιτισμού 3000 ετών;;;;

Ο λαός είναι αυτός που θα δώσει την λύση. Ο λαός που ενώ φωνάζει να μην προχωρήσει αυτή η συμφωνία ο κ Τσίπρας δεν τον ακούει.

Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Τούτη την ώρα δεν υπάρχουν κόμματα και ιδεολογίες! Αγωνιζόμαστε για το δίκαιο και την ορθότητα της μιας, μοναδικής και αληθινής Μακεδονίας.

Όχι στο ξεπούλημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεόδωρος Γκαλίτσας

 

Top
Enable Notifications OK No thanks