-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σωτήριος Αδαμόπουλος: Η Μακεδονία μας προδόθηκε και ουσιαστικά ξεπουλήθηκε

Σωτήριος Αδαμόπουλος: Η Μακεδονία μας προδόθηκε και ουσιαστικά ξεπουλήθηκε

Το όνομά της, θα φιγουράρει διεθνώς ως όνομα ενός Σλαβικού κρατιδίου που καμιά σχέση δεν έχει με την ιστορία της!

Το απευκταίο δεν αποσοβήθηκε!
Η Μακεδονία μας προδόθηκε και ουσιαστικά ξεπουλήθηκε! Το όνομά της, θα φιγουράρει διεθνώς ως όνομα ενός Σλαβικού κρατιδίου που καμιά σχέση δεν έχει με την ιστορία της!
Ως Μακεδόνας και απόγονος μακεδονομάχου, έχω ιερή υποχρέωση, στο όνομα αυτών που έχυσαν το αίμα τους για τούτη τη γη, να καταγγείλω ενώπιον Θεού και ανθρώπων τους υπεύθυνους:
Την κυβέρνηση: Που έκανε τα πάντα για να προτείνει όνομα με τον όρο Μακεδονία, και όλες οι διαπραγματεύσεις είχαν αυτό ως οδηγό!
Τον κύριο Πάνο Καμένο: Που ενώ μπορούσε να το αποσοβήσει με την παραίτησή του και τη μη στήριξη της Κυβέρνησης, απλά δήλωσε ότι δεν θα το ψηφίσει! Και αποστασιοποιείται «νίπτοντας τας χείρας του» ως άλλος Πόντιος Πιλάτος
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Που θεωρείται και ο θεματοφύλακας του πολιτεύματος. Που άκουγε με μεγάλη προσοχή τον Πρωθυπουργό να ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας και το δέχτηκε με χαρά!!!
Διαπιστώνω με λύπη μου, ότι κανένας τους δεν είδε το μέλλον! Οι επόμενες γενιές θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. Η Βόρεια Ελλάδα όπως μας επέβαλαν να τη λέμε πριν χρόνια τη Μακεδονία μας (τυχαίο;), στο μέλλον δεν θα είναι όπως την ξέρουμε! Μπορεί να μην επιτρέπεται να λεγόμαστε και Μακεδόνες!!!
Σειρά του λαού πλέον, με τα όπλα που διαθέτει (τη φωνή και την την ψήφο του) να αναλάβει!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks