-
Αρχική > Απόψεις > Συμμαχία τέως και νυν(Του ΔώραΘέτη)

Συμμαχία τέως και νυν(Του ΔώραΘέτη)

Μια κοινή φωτογραφία των κ.κ.  Αγγελή και Χατζησυμεωνίδη ίσως αποδειχθεί προφητική των εξελίξεων στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές για την πόλη της Καστοριάς.                                                                                                                  
. Ανάμεσα λοιπόν στα πολυάριθμα σενάρια και ονοματολογία που ακούγονται, προστίθεται τώρα αυτό της σύμπραξης του τέως και νυν δημάρχου Καστοριάς

Η λογική που προβάλλεται είναι αυτή της άριστης συνεργασίας του “νέου” και του “παλιού” δημάρχου, όπως άλλωστε φανερώνει το αρχοντικό Μπασαρα, που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από τον κ. Χατζησυμεωνιδη και εγκαινιάστηκε σε μια σημαντική εκδήλωση που υλοποιήθηκε χάρη στον κ. Αγγελή.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν και πολλά ερωτήματα. Καταρχήν, υπάρχει σκεπτικισμός πόσο “πετυχημένο” μπορεί να ναι το παράδειγμα του αρχοντικού  Μπασάρα που κινδύνεψε μέχρι και να απενταχθει και ακόμα δεν λειτουργεί έτσι όπως σχεδιάστηκε, δηλαδή σαν  μουσείο γούνας.

Επίσης, όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο πιθανός ηγέτης της συνεργασίας αυτής.

Τέλος, και ίσως το πιο πρακτικό, ποιοι θα ακολουθήσουν την διανδρία αυτή, μιας και οι δύο άνδρες έχουν καταφέρει να διαλύσουν τις ομάδες τους, από όπου προέρχεται και η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων δημάρχων! Το πιθανόν  είναι να  αναζητήσουν νέα άτομα να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια τους.

Οψόμεθα λοιπόν  για τις εξελίξεις

 

Top
Enable Notifications OK No thanks