-
Αρχική > Τοπικά νέα > Νίκος Μητρετώδης: «Θέλουμε να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα»

Νίκος Μητρετώδης: «Θέλουμε να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα»

Ο πατέρας του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη ζητά από την Άγκυρα να προχωρήσει σε μια δίκαιη δίκη

 και να σταματήσει το μαρτύριο της αναμονής, τόσο για τους δύο φυλακισμένους στρατιωτικούς μας όσο και για τις οικογένειες τους.

Της Δήμητρας Πανανού

Λίγο πριν το επικείμενο διάβημα της χώρας μας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ για τους δυο φυλακισμένους στρατιωτικούς μας στην Τουρκία, όπως αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η Realnews, ο πατέρας του Έλληνα ανθυπολοχαγού, Νίκος Μητρετώδης, δεν κρύβει την αγωνία του για την εξέλιξη της υπόθεσης που βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

Μιλώντας στο real.gr για τις πιέσεις που ασκούνται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα με στόχο την επιστροφή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ο κ. Μητρετώδης δηλώνει ότι το μόνο που επιθυμεί η οικογένειά του είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες.

«Έχουμε χαθεί πια. Δεν ξέρουμε που να αποταθούμε, τι να υποστηρίξουμε, τι να περιμένουμε. Το μόνο που θέλουμε είναι να υπάρξει άμεσα κάποιο αποτέλεσμα», σημειώνει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, ο οποίος παρακολουθεί καθημερινά τα όσα γράφονται και λέγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. «Θέλουμε να αποδοθούν κατηγορίες και να ξεκινήσει επιτέλους μια δίκαιη δίκη», συνεχίζει φανερά προβληματισμένος, ενώ αποκαλύπτει ότι η «μόνιμη επωδός της τουρκικής πλευράς είναι ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ο έλεγχος στα κινητά των δυο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών, παρά το γεγονός ότι έχουν παρέλθει περίπου τέσσερις μήνες από τη στιγμή της σύλληψής τους».

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, τέλος, σε μια υπόθεση που απαιτεί λεπτές ισορροπίες ο κ. Μητρετώδης αρνείται να σχολιάσει τη σύνδεση της υπόθεσης των δυο Ελλήνων με την υπόθεση των 8 Τούρκων που κατέφυγαν στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία. «Τα βλέπουμε όλα. Τα ακούμε όλα. Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο επί του θέματος», καταλήγει ο κ. Μητρετώδης.

real.gr 

 

https://www.google.com/search?q

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks