-
Αρχική > Πολιτισμός > Ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε στις Μπαχάμες

Ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκε στις Μπαχάμες

O καναδός τραγουδιστής Justin Bieber αρραβωνιάστηκε τη Hailey Baldwin με τη οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο μήνα, γράφει ο ιστότοπος ΤΜΖ που ειδικεύεται στις διασημότητες.

Ο καναδός σταρ της ποπ έκανε την πρόταση στην 21 ετών Hailey κατά τη διάρκεια του δείπνου τους σε εστιατόριο στις Μπαχάμες το βράδυ του Σαββάτου. Πελάτες του εστιατορίου διηγήθηκαν αργότερα στον ιστότοπο ότι οι σωματοφύλακες του Bieber τούς ζήτησαν να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της πρότασης αυτής.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, αλλά φίλοι του ζευγαριού άφησαν να εννοηθεί ότι πράγματι ίσχυε.

“Το να πω ότι είμαι περήφανος θα ήταν ευφημισμός. Είμαι κατενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο”, έγραψε ο Jeremy Bieber, ο πατέρας του τραγουδιστή στο Instagram με μια φωτογραφία του γιου του. Η μητέρα του Pattie Mallette έγραψε στο Twitter: “Αγάπη, αγάπη αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη, αγάπη”.

Η Baldwin είναι μοντέλο και προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης. Είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και ανιψιά του Alec Baldwin.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks