-
Αρχική > Ελλάδα > Απίστευτο: Μετά το σκάνδαλο για επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ 

Απίστευτο: Μετά το σκάνδαλο για επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου διορίστηκε στον ΟΟΣΑ 

Για λίγο καιρό, έμεινε άνεργη, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας,


όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κ. Αντωνοπούλου, για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι. Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας, και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ.

Θυμίζουμε, πως η  κ. Αντωνοπούλου πριν 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της Υπουργού, όταν  αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1000€/μήνα για το διαμέρισμα που έμενε στο Κολωνάκι.

Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός κ. Παπαδημητριου.
Η κ.Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος Μόνιμο Αντιπρόσωπο στον Ο.Α.Σ.Α, κ. Γιώργο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει κι αυτός το ποσό των 4.740 ευρώ για την μετεγκατάστασή του από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία του Ο.Α.Σ.Α στο Παρίσι.

Πηγή: ΑΟΟΣΑ iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks