-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σχολή πιλότων η Κοζάνη, σχολή ανέργων στην Καστοριά

Σχολή πιλότων η Κοζάνη, σχολή ανέργων στην Καστοριά

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στην Κοζάνη αναμένεται να υλοποιηθεί επένδυση 7,5εκ ευρώ από την Egnatia Aviation η οποία θα εκπαιδεύει πιλότους,

,ξεκινώντας με 52 Ιρακινούς, στο νέο εκπαιδευτικό της κέντρο στην οδό Τσόντζα. Πρόκειται για μια επένδυση που θα αναβαθμίσει την Κοζάνη και το αεροδρόμιο «Φίλιππος» στο οποίο θα γίνεται η πρακτική εκπαίδευση. Μάλιστα για να εορταστεί το γεγονός αυτό θα δοθεί συναυλία στην κεντρική πλατεία με τον Στέλιο Ρόκκο το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 και η είσοδος θα είναι δωρεάν για τον κόσμο.

Αντίθετα στην Καστοριά οι αυτοδιοικητικοί μας και στα δυο επίπεδα αυτοδιοίκησης και ειδικά στον τομέα του τουρισμού και των επενδύσεων χαίρουν άκρας υγείας, μας καθησυχάζουν πως όλα πάνε καλά και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Λογικό καθώς τα ταξίδια τους στο εσωτερικό και το εξωτερικό για να διαφημίσουν την Καστοριάς μας είναι ιδιαίτερα απαιτητικά και κοπιαστικά. Την ίδια στιγμή κάτοικοι της πόλης, η οποία την περίοδο αυτή έχει ερημώσει πλήρως, επιζητούν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό ή στα νησιά, αφήνοντας πίσω τους εκατοντάδες άνεργους που περιμένουν την πολυπόθητη ανάπτυξη την οποία ευαγγελίζονται κάθε φορά που επιστρέφουν από τα συνέδρια και τις εκθέσεις που συμμετέχουν..

Μήπως, λέμε μήπως και η Τουριστική Εταιρεία που εδρεύει στην Καστοριά ήρθε η ώρα να πάει και αυτή στην Κοζάνη μήπως και δούμε καλύτερες μέρες; Διότι τα τελευταία χρόνια η πορεία όπως έχουν δείξει επίσημα στοιχεία και όχι τα λόγια τα παχιά τα μεγάλα των αρμόδιων  είναι πτωτική.

Χ.Μ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks